Ν.Κόσμος: Ο πατέρας και σύζυγος μέχρι την τελευταία στιγμή επιχείρησε να αποτρέψει τη μοιραία κατάληξη για τη σύζυγο και την κόρη τους

Ο χρονος σταμάτησε για την τριμελη οικογένεια, στο πεζοδρόμιο της πολυκατοικίας επί της οδού Προκοπίου Κατζαντώνη και Ποριώτη, στο Ν.Κόσμο.

Μια όμορφη οικογένεια χωρίς προβλήματα και εντάσεις μεταξύ του ζευγαριού,  περιγράφουν οι γείτονες. Ένα κοριτσάκι ήρθε ολοκληρώσει την οικογένεια τους, πρίν από τέσσερα χρόνια. Κάποια προβλήματα υγείας στα πρώτα χρόνια της ζωής του βρέφους είχαν πια αποκατασταθεί και έδειχνε να ζούν μια γαλήνια οικογενειακή ζωή. Πίσω από τις κλειστές πόρτες τόσο κοντά η μια στην άλλη, αλλά με τους ανθρώπους τόσο μακριά, καρυμμένες ιστορίες σε “σφαλισμένα”  διαμερίσματα.

Η 35άχρονη μητέρα με την 4άρων ετών κόρη της βρέθηκαν στο κενό (19/3-16.30) από το μπαλκόνι διαμερίσματος του 5ου ορόφου, όπου διέμενε η τριμελής οικογένεια,  τη στιγμή που ο σύζυγος και πατέρας, επέστρεφε από την εργασία του.

 Εξετάζεται η γυναίκα να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Τραγική φιγούρα ο άνδρας. Μέχρι την τελευταία στιγμή, αναφέρουν μαρτυρίες περιοίκων, προσπάθησε να σώσει τη σύζυγο και το νήπιο κοριτσάκι τους. Συγκλονίζουν όσα περιγράφουν οι αυτόπτες μάρτυρες, με κάποιους να έχουν επιχειρήσει ως την τελευταία στιγμή να αποτρέψουν τη μητέρα, χωρίς ανταπόκριση.

Όπως περιγράφουν οι ένοικοι της πολυκατοικίας και γέιτονες που εβλεπαν την οικογένεια, ο 40άχρονος υπάλληλος σε εταιρεία υπολογιστών, πατέρας και σύζυγος, ανέβηκε στον 6ο όροφο όπου διέμενε η οικογένεια, ωστόσο η 35άχρονη, είχε βάλει το σύρτη στην πόρτα του διαμερίσματος για να την ασφαλίσει. Απο το διπλανό διαμέρισμα ο άνδρας, επιχείρησε να περάσει στο μπαλκόνι τους, με το χρόνο να μετράει αντίστροφα μέχρι το πεζοδρόμιο μπροστά από την πολυκατοικία στο Ν.Κοσμο.

Στην πρώτη του κατάθεση στους Αστυνομικούς, ο 40άχρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, δε μπόρεσε να εντοπίσει στη συμπεριφορά της συζύγου του ενδείξεις που να επιτρέπουν την εκτιμηση ότι αντιμετώπιζε θέματα ψυχολογικής έντασης και στρες, ενώ ως ζευγάρι υποστήριξε, ότι δεν έιχαν προβλήματα στη σχέση τους.

Η μητέρα έχασε ακαριαία τη ζωή της, ενώ το τετράχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο Νοσοκομείο Παίδων όπου κατέληξε. «Κορίτσι ηλικίας 4,5 ετών διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α «Π. & Α. Κυριακού» στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, άσφυγμο με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. Δηλωθείσα ώρα θανάτου 17:40» αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου.

Η Ασφάλεια, έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια της τραγωδίας.