Ν.Ηρακλειο: Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός οχήματος, το οποίο ανήκει σε συζυγο εκδότη, υστερα από φωτιά που ξέσπασε

Ανασύρθηκε  νεκρός ο οδηγός οχήματος στο οποίο ξέσπασε φωτιά εν κινήσει, επί της Αττικής Οδού, στο Ηρακλειο Αττικής.

image

Συμφωνα με πληροφορίες το πολυτελές όχημα, φέρεται να αντιστοιχεί στα στοιχεία της συζύγου γνωστού εκδότη, χωρίς να έχει επβεβαιωθεί ποιος βρισκόταν στη θέση του οδηγού, ο οποίος ανασύρθηκε απανθρακωμένος.

Στο όχημα απο μαρτυρίες εκδηλώθηκε φωτιά ύστερα από εκρηξη (09/06-15.15), ενω βρισκόταν εν κινήσει στην Αττική Οδό στο ύψος του Νεου Ηρακλείου. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του Porsche Cayenne, το όχημα οδηγούσε ο εκδότης, σύζυγός της. Στο υλικό που έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας της Αττικής  Οδού, διακρίνεται το όχημα να κινείται στην αριστερή λωρίδα όταν εκδηλώνεται φωτιά, και ακαριαία επεκτείνεται σε όλο το όχημα, το οποίο προσκρούει και ακινητοποιείται στο τειχίο της Αττικής Οδού.

Αμεση ήταν η παρέμβαση της Πυροσβστικής, ωστόσο ο οδηγός ήταν ήδη νεκρός.

Στο σημείο έχει μεταβέι κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να εξακριβωθούν τα άιτια που προκάλεσαν τη φωτιά, ενώ αναμένεται με εργαστηριακή ταυτοποίηση των στοιχείων του οδηγού, αν δηλαδή πρόκειται για τον εκδότη το άλλο πρόσωπο, καθώς η ταυτοποίηση του με αναγνώριση είναι αδύνατη με τη σορό του οδηγου, να έχει απανθρακωθεί.