“Ευτυχώς έχουμε συνηθίσει την λογική του «για όλα φταίνε οι δημοσιογράφοι»”|ΑΠΟΨΗ

Ιδιαίτερη ενόχληση έχει προκαλέσει το χθεσινό άρθρο του nantiareport, στο οποίο επιχειρήσαμε μια χαρτογράφηση των συνδυασμών των Αστυνομικών που θα συμμετέχουν στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας.

wp-1465410191919.jpg

Ιδιαίτερη ενόχληση προκάλεσε το χθεσινό ρεπορτάζ του nantiareport, “Ποιοι και πόσου συνδιασμοί κατέρχονται στις εκλογές της ΕΝ.ΑΣ.Υ Αθηνών”, στο οποίο επιχειρήσαμε μια χαρτογράφηση των συνδυασμών των Αστυνομικών που θα συμμετέχουν στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας.

Γράφαμε λοιπόν, ότι υπάρχει μεταξύ των τεσσάρων συνδιασμών, το Δ.Ε.Κ.Α. που τελεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως μαρτυρούν και οι συνεχείς αναρτήσεις στην προσωπική σελίδα στο facebook, του μέλους του Τμήματος Ενστόλων του κόμματος Γιώργου Βουλτσιούδη. Υπάρχει όμως και το …αντίπαλο δέος, η Π.Α.Σ.Α. η οποία αν και εμφανίζεται ως ανεξάρτητη κίνηση, μεταξύ των υποψηφίων του συνδιασμού, κατέρχονται Αστυνομικοί οι οποίοι έχουν εκδηλώσει θέσεις “φιλικά προσκείμενες” στο ΣΥΡΙΖΑ, με τους ίδους σήμερα να επιχειρουν να διαχωρίσουν τη θέση τους.

Η χαρτογράφηση αυτή λοιπόν προκάλεσε την μήνιν του κ. Βουλτσιούδη ο οποίος επέλεξε να αντιδράσει με προσωπικές και ανοίκειες επιθέσεις στην υπογράφουσα, μέσω facebook, προφανώς γιατί δεν του άρεσε η αποτύπωση της πραγματικής εικόνας των εκλογικών δεδομένων για την Ε.Α.Υ. Αθήνας.

Ευτυχώς έχουμε συνηθίσει πλέον την λογική του «για όλα φταίνε οι δημοσιογράφοι» οπότε δεν μας ενοχλούν στο παραμικρό οι άδικες προσωπικές προσβολές και επιμένουμε να κάνουμε την δουλειά μας. Σε ότι αφορά στο παρασκήνιο των ζυμώσεων για την διεκδίκηση του συγκεκριμένου συνδικαλιστικού οργάνου των Αστυνομικών, εδώ είμαστε να το φωτίσουμε αμέσως μετά τις εκλογές.

Νάντια Αλεξίου