Ν.Ιωνία: Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες- Αλλοδαπός δικυκλιστής χωρίς δίπλωμα, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά σερβιτόρο (video)

Στην εντατική σοβαρά τραυματίες ο αλλοδαπός οδηγός του δικύκλου και ο σερβιτόρος

Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση πεζού από δίκυκλο στο ύψος της Καλογρέζας στη Ν.Ιωνία. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (03/10) εργαζόμενος ως σερβιτόρος παρασύρθηκε από μηχανή, ενώ διέσχιζε τμήμα του δρόμου με τον αλλοδαπό αναβάτη του δικύκλου – σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες – να έχει αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα.

https://youtu.be/OHVpGwoTMgA

Στο σημείο προσέτρεξαν σε βοήθεια όσοι βρέθηκαν αυτόπτες μάρτυρες, με το σερβιτόρο και τον αναβάτη του δικύκλου να έχουν μεταφερθεί σοβαρά τραυματίες στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τους γιατρούς τα τραύματα που φέρει ο σερβιτόρος κρίνονται πολύ σοβαρά με τους γιατρούς να εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για τα επόμενα 24άωρα. Οι γονείς του τραυματία φέρονται να έχουν ενημερωθεί και έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τα προσφέρουν σε δωρεά τα όργανα του παιδιού τους.

Στην ΜΕΘ νοσηλεύεται και ο αλλοδαπός οδηγός της μηχανής . Κατά την αυτοψία των Αστυνομικών της Τροχαίας, διακριβώθηκε ότι ο αλλοδαπός αναβάτης του δικύκλου δεν κατείχε δίπλωμα οδήγησης.

Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία.