Ν.Ερυθραία: Νεκρός ο ένας από τους δύο υπαλλήλους εταιρείας- Εξετάζεται ο δράστης στην ΥΑΒΑ

Κατέληξε στα βαρύτατα τραύματά του, από τους δύο τραυματίες υπάλληλος εταιρείας φυσικού αερίου, ο οποίος είχε δεχθεί πυρά από άνδρα σε έξαρση ψυχικής ορμής

Ο 43χρονος υπάλληλος της εταιρείας φυσικού αερίου, σύμφωνα με πηγές του Νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμέμος, καθώς είχε δεχθεί βολίδα στην κοιλιακή χώρα πάρα την έγκαιρη μεταφορά του , κατέληξε .

Ο 40χρονος δράστης έχει συλληφθεί και εξετάζεται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, καθώς απρόκλητα προκάλεσε το ένοπλο επεισόδιο με περίστροφο,  σε βάρος των δύο υπαλλήλων.

Όπως αναφέρουν πηγές του NantiaReport.gr, ο δράστης κατά τη σύλληψη τους ανέφερε στους αστυνομικούς ότι «με έχουν “δεσει” με μαύρη μαγεία. Μου είπε ο Σατανάς να το κάνω» ενώ μάρτυρες περιοικων αναφέρουν ότι είχε ιστορικό με εγκλεισμό σε Μονάδα Ψυχικής υγείας κατά το παρελθόν, ενώ ήταν γνωστή η αποκλίνουσα συμπεριφορά του στη γειτονιά.

Όπως αναφέρει η ίδια αστυνομική πηγή ο δράστης μετά την πράξη του αποχώρησε και από παράλληλη οδό ανέβηκε στην ταράτσα της οικίας του, στην οποία διαμένει και η κατάκοιτη μητέρα του, στην οδό Σκουφά. Με την εμφάνιση των Αστυνομικών, πυροβόλησε συνολικά πέντε φορές σε βάρος τους. Επέστρεψε στην οικία του και βγήκε στην ταράτσα όπου και τον συνέλαβαν οι Αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης.

Μέσα στο σπίτι του κατασχέθηκαν όπλα και σπαθιά για τα οποία δε διέθετετα απαραίτητα έγγραφα. Το περίστροφο το οποίο χρησιμοποίησε φέρεται να το είχε προμηθευτεί πριν έξι μήνες, παράνομα και χωρίς άδεια.