Ν.Ερυθραία: Με χιτώνιο πολεμικών τεχνών πυροβόλησε τους δυο εργάτες και σκότωσε το γείτονά του

Με χιτώνιο πολεμικών τεχνών, συνέλαβαν το δράστη των πυροβολισμών με τη δολοφονία του 43χρονου εργαζόμενου σε εγκατάσταση φυσικού αερίου

Οι Αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης εντόπισαν τον ένοπλο δράστη στην ταράτσα του οικήματα στο οποίο διαμένει με την κατάκοιτη μητέρα του. Τον αιφνιδίασαν ενώ έμπαινε και πάλι στο εσωτερικό . Φορούσε ακόμα το χιτώνιο πολεμικών τεχνών, «Μου έχουν κάνει μαύρη μαγεία. Ο Σατανάς με έβαλε να το κάνω,» είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Σε κατ’ οίκον έρευνα στην κατοχή του κατασχέθηκαν, το περίστροφο, ένα μεταλλικό τσεκούρι, ξίφος με μήκος λάμας 67 εκτ. με ξύλινη θήκη, ξιφίδιο με μήκος λάμας 20 εκτ. με ξύλινη θήκη, δύο αυτοσχέδια δρεπάνια, δύο  ασημένιες ακονισμένες πεπλατυσμένες λεπίδες σε σχήμα άστρου, 36 φυσίγγια, 6 κάλυκες, νάιλον συσκευασίες περιέχουσες πιθανόν ναρκωτικές ουσίες, ζυγαριά ακριβείας και το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιεί.

Οι Αστυνομικοί ενημερώθηκαν για πυροβολισμούς και τραυματίες στη Λ.Τατοΐου στο ύψος της Νέας Ερυθραίας. Δύο υπάλληλοι πραγματοποιούσαν εργασίες φυσικού αερίου στο δρόμο όταν είδαν μπροστά τους τον 40χρονο με το περίστροφο που κατείχε παράνομα και είχα αγοράσει πριν έξι μήνες χωρίς άδεια.

«Όπως έφυγαν οι σφαίρες από το όπλο μου έτσι και οι κατάρες που μου ρίχνατε», φέρεται να είπε ο δράστης στους δύο υπαλλήλους, με τον 43χρονο ο οποίος κατέληξε στα τραύματά του, να είναι και γείτονες .

Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του, αφού περπάτησε πενήντα περίπου για να το γεμίσει ξανά και να επιστρέψει.  Περίοικοι ωστόσο είχαν ενημερώσει την Άμεση Δράση και τα πρώτα πληρώματα της ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής μετεβησαν άμεσα στο σημείο. Μόλις τους αντιλήφθηκε ο 40χρονος, ανέβηκε από την πιλοτή στην ταράτσα, όπου και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί, χωρίς να προβάλει αντίσταση.

«Άκουσα πυροβολισμούς. Έξι με επτά. Κατέβηκα κάτω και βλέπω έναν άνθρωπο να είναι πεσμένος κάτω και να φωνάζει βοήθεια και να λέει “πεθαίνω, πεθαίνω” και έναν άλλο να είναι πιο ελαφρά. Είχε πυροβοληθεί ο άνθρωπος στο θώρακα και την κοιλιά», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

«Ακούω ξαφνικά πολλούς πυροβολισμούς. Είδα τον έναν πεσμένο κάτω και φώναζε ‘’βοηθήστε με’’», «ο άλλος του έλεγε ‘’Βασίλη κρατήσου’’», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 40χρονος δράστης, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε εγκλεισμό σε Μονάδες Ψυχικής Υγείας, ωστόσο είχε  επιστρέψει στο σπίτι του. Περίοικοι ανέφεραν ότι κατά το παρελθόν, είχε πυροβολήσει ζώα και κάδους.