Μύκονος: Ταυτοποιήθηκαν οι εμπλεκόμενοι στην επίθεση του ξενοδόχου Θοδωρή Κουσαθανά Μάγκα- Συνελήφθη ο Αλβανός που φυγάδευσε το δράστη

Από Αστυνομικούς της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας ταυτοποιήθηκαν οι εμπλεκόμενοι στην απρόκλητη επίθεση σε βάρος του ξενοδόχου Θοδωρή Κουσαθανά Μάγκα και συνελήφθη Αλβανός συνεργός τους

Συνελήφθη ο 31χρονος Αλβανός συνεργός στη διαφυγή του δράστη της στοχευμένης ενέδρας (10/06) σε βάρος του ξενοδόχου της Μυκόνου Θοδωρή Κουσαθανά Μάγκα. Στην υπόθεση επίσης ταυτοποιήθηκε ο 32χρονος φυσικός αυτουργός της επίθεσης ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης.

Όπως διαπιστώθηκε ο 32χρονος ακολούθησε τον επιχειρηματία οδηγώντας κλεμμένο όχημα και προκάλεσε εμπρόθετο τροχαίο προσκρούοντας στο όχημα του ξενοδόχου. Στη συνέχεια επιτέθηκε απρόκλητα στον επιχειρηματία και του προκαλεσε βαριές σωματικές βλάβες, με λοστο στο κεφάλι.

Μετά την επίθεση ο 32χρονος διέφυγε, αφού εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα, με άλλο κλεμμένο όχημα που οδηγούσε ο 31χρονος Αλβανός. Με συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. Δυτικής Αττικής, εντοπίστηκε (26/06) ο Αλβανός συνεργός οποίος αρνήθηκε τον έλεγχο και συνελήφθη για απείθεια.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκαν επισης το οχγμα διαφυγής που φυγάδευσε ο 31χρονος Αλβανός τον 32χρονο μετά την επίθεση καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

Για την εξέλιξη της υπόθεσης ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ενώπιων του οποίου οδηγείται ο 31χρονος Αλβανός με τις δικογραφίες που σχηματιστήκαν σε βάρος του.