Μπήκε στη ΔΕΕ με όπλο, απο λάθος καθως αναζητήσεις τις εγκατάσταση του ΟΠΑΠ

Το επεισόδιο με ένοπλο άνδρα στην είσοδο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προκλήθηκε από εσφαλμένη ενημέρωση καθώς είχε πρόθεση να μεταβεί στις εγκαταστάσεις του ΟΠΑΠ

Ο ένοπλος το μεσημέρι της Τριτης (20/09-13.00), μετέβη στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στην λεωφόρο Αθηνών που απέχουν τετρακόσια μέτρα απο την έδρα του ΟΠΑΠ, και επέμενε να περάσει στο εσωτερικό του κτηρίου, για «να επιλύσει ένα προσωπικό του θέμα». Οι αστυνομικοί στην είσοδο  σε χρέη σκοπού θεώρησαν ότι ο 40χρονος άνδρας αντιμετωπίζει πρόβλημα με εκκρεμή ποινική υπόθεση σε αναμονή των εργαστηριακών αναλύσεων από την ΔΕΕ, όμως σύντομα διαπίστωσαν οτι ο μαινόμενος άνδρας βρισκόταν σε έξαρση ψυχικής ορμής και κάλεσαν περιπολικό της Αμεσης Δράσης για να τον απομακρύνει.

Σε σωματικόέλεγχο, διαπιστώθηκε οτι έφερε σε τσαντάκι πιστόλι, και τον μετέφεραν στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού. Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας εφερε όπλο για το είχε νόμιμη άδεια οπλοφορίας, και όπως ανέφερε ο ίδιος ήθελε να πάει στο κτήριο του ΟΠΑΠ για «διαφορές με την εταιρία» καθώς δήλωσε ότι εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας σε στέλεχος του ΟΠΑΠ και είχε λαβει άδεια οπλοφορίας.

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.