Μπαλί, Ρεθύμνου: Κυνηγός με το σκύλο του μπήκε στο ποιμνιοστάσιο κτηνοτρόφου και αντάλλαξαν πυρά- Νεκρός ο κυνηγός

Μια ασήμαντη αφορμή για τα ζώα που τρόμαξαν από σκύλους και τα σκάγια της καταμπίνας τον έριξαν νεκρό.

Αιματηρή κατάληξη είχε φραστικό επεισόδιο που ξέσπασε ανάμεσα σε κτηνοτρόφο και κυνυγό (16/11-10.00) στο Μπαλί του Δήμου Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο. Συμφωνα με πληροφορίες, ο σκύλος του κυνηγού, προκάλεσε αναστάτωση στο κοπάδι του κτηνοτρόφου, καθώς ο 49άχρονος Ρεθυμνιώτης με δύο φίλους του από νωρίς είχαν βγει για κυνήγι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αντιλήφθηκαν τα όρια και προχώρησαν στο βοσκότοπο κτηνοτρόφου της περιοχής.

Φέρεται να προκλήθηκε επεισόδιο όταν ο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 49άχρονος κυνηγός μαζί με τον σκύλο του μπήκαν στο ποιμνιοστάσιο του 45άχρονου κτηνοτρόφου, με αποτέλεσμα να προκληθεί εντονο φραστικό επεισόδιο. Οι δύο άνδρες, αντάλλαξαν πυρά, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του κυνηγού και τον ελαφρύτερο του κτηνοτρόφου.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ρεθύμνου. Ο κτηνοτρόφος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.