Μοσχάτο: Προφυλακιστέα η 47χρονη- Δήλωση παράστασης στην κατηγορία κατά από τη χήρα του λογιστή Νίκου Κομπόγιωργα

Μέσω του δικηγόρου της, τοποθετείται η Αλβανίδα χήρα του 50χρονου λογιστή Νίκου Κομπόγιωργα ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο

«Η χήρα του θύματος διαψεύδει ότι έχει πάρει χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς και δεν έχει διαφύγει στην Αλβανία, βρίσκεται στην Ελλάδα. Θα κάνει δήλωση παράστασης στην κατηγορία κατά της 47χρονης και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς έχει να διαχειριστεί και την απώλεια του συζύγου της και να διαχειριστεί και τα δύο ανήλικα παιδιά» αναφέρει ο δικηγόρος της, Αλέξιος Αθανασόπουλος.

«Την ημέρα της δολοφονίας ήταν σε σπίτι οικείου προσώπου της και τις τελευταίες δέκα ημέρες ήταν σε διάσταση».

Η Αλβανή χήρα του Νίκου Κομπόγιωργα δηλώνει ότι δεν έχει συμμετοχή σε οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά και είναι στη διάθεση των Αρχών. Η ίδια υποστήριξε ότι γνώριζε για τον ξυλοδαρμό του 50χρονου συζύγου της το περασμένο Σάββατο (14/01).

Η 47χρονη μετά την απολογία της κρίθηκε προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη του 6ου Ανακριτή και Εισαγγελέα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι, «Βρέθηκα την λάθος στιγμή στο λάθος χώρο. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, εκείνος μου ζητούσε να τον βοηθήσω να αυτοκτονήσει. Μακάρι να μην πήγαινα ποτέ σε αυτό το σπίτι», φέρεται να δήλωσε η 47χρονη στις Αρχές.

Σε δήλωσή της η νομικός συμπαραστάτης της κατηγορουμένης, επεσήμανε ότι με την εξέλιξη της διαδικασίας θα αιτηθεί την αποφυλάκιση της με όρους.