Μοσχάτο: Νεκρός ο άνδρας, εντός του πρακτορείου ΠροΠο- Ομολόγησε ο δράστης

Επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατος του άνδρα ο οποίος μεταφέρθηκε βαριά τραυματίας από πρακτορείο ΠΡΟΠΟ. Εντοπίσθηκε και ομολόγησε ο δράστης του θανάσιμο τραυματισμού του .

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε βαριά τραυματίας άνδρας ο οποίος εντοπίσθηκε βαριά τραυματίας, να έχει δεχθεί πυρά εντος πρακτορείου ΠροΠο (23/03-22.45). Οι γιατροί βεβαίωσαν το θάνατό του.

received_10155057566928286

Αρχικά η αναγγελία στην Άμεση Δράση απέδιδε σε ληστεία την ένοπλη εμπλοκή, με το θύμα να εκτιμάται ότι είναι ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου.  Ωστόσο κατά τη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ είναι καταχωρημένο σε παραολυμπιονικη και αναζητήθηκε από τους Αστυνομικούς.

Κατά την προανάκριση, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ΠροΠο ο οποίος βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο, ομολόγησε στους Αστυνομικούς ως δράστης της ένοπλης εμπλοκής και του θανάσιμου τραυματισμού του άνδρα.  Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου πυροβόλησε στο κεφάλι τον άντρα, και απέδωσε την πράξη του, σε προσωπικές διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών.

received_10155057566888286

Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι είχε προηγηθεί επεισόδιο ενώ προέκυψε ότι το θύμα μετέβη στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ με το μηχανάκι του, το οποίο εντοπίσθηκε έξω από το κατάστημα.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια.