Μοσχάτο: Φωτιά σε βιοτεχνία κεριών (φωτο& video)

Στο έργο κατάσβεσης της αστικής πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε κηροποιείο στο Μοσχάτο επιχειρούν κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

(09/12-07.30) Υπο μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης (08/12-22.30) στη βιοτεχνία κεριών στο Μοσχάτο.

Φωτιά εκδηλώθηκε (08/12-22.20) σε βιοτεχνία κεριών ,  επι της οδού Ταύρου στο Μοσχάτο. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το ισόγειο της βιοτεχνίας, όπου υπήρχαν διαλύτες και παραφινέλαια. Άμεσα κινητοποιήθηκαν στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς 25 Πυροσβέστες με 8 οχήματα ενώ συνδράμει και υδροφόρα του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου.

Το σύνολο της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής κλήθηκε για συνδρομή στην κατάσβεση της φωτιάς σε εργοστάσιο κεριών στο Μοσχάτο. Οι έντονοι μαύροι καπνοί και λόγω των εύφλεκτων υλικών και των ρύπων που έχουν δημιουργηθεί από την ανάφλεξη των καιόμενων υλικών, έχουν προκαλέσει δυσφορία στην ατμόσφαιρα.

Με εντολή της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και αναπνευστικά, να αποφεύγουν την έκθεση σε εξωτερικό περιβάλλον και να ακολουθούν τις υποδείξεις των επίσημων Αρχών για την προάστια της δημόσιας υγείας .

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της φωτιάς έχει αναλάβει το Ανακριτικό του ΠΣ.