Μόρια: Πλιάτσικο από λαθρομετανάστες κατά τη διανομή σισιτίου (Video)

Λαθρομετανάστες χωρίς κανέναν μέτρο προστασίας και τήρησης υγειονομικών κανόνων επιδίδονται σε πλιάτσικο κατά τη διανομή του σισιτίου

Η  εικόνα πλέον είναι η ίδια με τους λαθρομετανάστες σε οποιαδήποτε περιοχή και οπουδήποτε γίνεται η οποιαδήποτε διανομή. Στον καταυλισμό λαθρομεταναστών της Μόριας (26/04) – υγειονομική βόμβα εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού, επιδίδονται σε πλιάτσικο στην τροφοδοσία, πετάνε στον αέρα χαρτόκουτα, εφορμούν στα τρόφιμα και πετάνε στο έδαφος όσα προϊόντα περισσεύουν.

Παρόμοιες εικόνες κατέγραψε το Γαλλικό πρακτορείο κατά τη διανομή σισιτίου στο ξενοδοχείο “ΓΑΛΑΞΙΑΣ” στο Κρανίδι, όπου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό 151 Σομαλοί και παραμένουν σε καραντίνα και οι 470 διαβιούντες λαθρομετανάστες . Κατά τη διανομή τροφίμων από τον ΕΟΔΥ, οι Σομαλοί επιτέθηκαν μαζικά σε διαμονείς τροφίμων του ΕΟΔΥ και επιδόθηκαν σε πλιάτσικο, εικόνες που παραπέμπουν σε χώρα της υποσαχάριας Αφρικής . Παρά την ευαίσθητη υγειονομική κατάσταση δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας . Το κλιμάκιο αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το χώρο τους ξενοδοχείου, καθώς η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο.