Μόρια, Λέσβος: Λαθρομετανάστες του έκλεψαν τα σκυλιά μέσα από το αγρόκτημά του (video)

Κάμερα έχει καταγράψει τους λαθρομετανάστες, να υπερπηδούν την περίφραξη, να εισβάλλουν στην περιουσία του και να κλέβουν τα δύο οικόσιτα σκυλιά του

Οι παρέα των πέντε όπως διακρίνονται στο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες που έχει εγκαταστήσει στο κτήμα που διατηρεί σε μικρή απόσταση από το ΚΥΤ Μόριας στη Λέσβο, να εισβάλλουν στην περιουσία του. Στην αυλή του αγροκτήματος στην περιοχή της Μόριας, τα δύο σκυλιά του. Ένας νεαρός από την παρέα των διαβιούντων στο KYT διακρίνεται να υπερπηδά την εξωτερική περίφραξη με τα υπερυψωμένα κάγκελα και να εισβάλει στην περιουσία του αγρότη. Αρπάζει τα δυο σκυλιά και τα περνάει στους λαθρομετανάστες της παρέας του, οι οποίοι τον περίμεναν εξωτερικά του αγροκτήματος, αρπάζουν τα σκυλιά και αποχωρούν.

Το ένα από τα δύο σκυλιά, το λευκό που διακρίνεται στο βίντεο, κατάφερε να διαφύγει και επέστρεψε στο αγρόκτημα. Ωστόσο παρά την καταγγελία στην Αστυνομία και την κατάθεση του βιντεοληπτικού υλικού όπως έχει καταγραφεί από τις κάμερες, το ηλικίας τριών μηνών λυκόσκυλο που ακούει στο όνομα ΡΕΞ δεν έχει εντοπισθεί και ο ιδιοκτήτης του το αναζητά.