Αγ.Παρασκεύη: “Διοργανώθηκε πάρτι για τη λήξη της καραντίνας, εν μέσω πανδημίας και απαγορεύσεων, από 800 έως 1.000 άτομα”

Επιστολή – καταγγελία του  Δημάρχου Αγίας Παρασκευής*

«Αξιότιμοι υπουργέ προστασίας του πολίτη , κύριε Χρυσοχοϊδη ,

στην πόλη της Αγίας Παρασκευής και συγκεκριμένα στην πλατεία του Αη Γιάννη , τα τελευταία 3-4 χρόνια γίνεται ευρύτατη διακίνηση ουσιών . Το καταθέτω για μία ακόμη φορά επίσημα ως δήμαρχος της πόλης . Είναι ένα κοινό μυστικό , το οποίο το γνωρίζουν όλοι . Θεωρώ , ότι το γνωρίζει και το Υπουργείο σας εδώ και πολλά χρόνια . Γνωρίζω επίσης , ότι σας έχει καταγγελθεί και από το Αμερικανικό Κολεγιο το συγκεκριμένο θέμα , καθότι Αμερικανοί πολίτες που σπουδάζουν στο συγκεκριμένο Κολλεγιο έχουν δεχθεί επιθέσεις , αφ’ ενός πώλησης ,αγοράς ναρκωτικών , αφ’ ετέρου ληστειών .

Πέραν αυτού όμως , χθές (04/05) διοργανώθηκε πάρτι ,για να εορτασθεί η λήξη της καραντίνας στη συγκεκριμένη πλατεία , εν μέσω πανδημίας και απαγορεύσεων , από 800 έως 1.000 άτομα .
Άτομα τα οποία η συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είναι κάτοικοι της πόλης μας , όχι ότι θα είχε ιδιαίτερη σημασία . Η πρόσκληση – κάλεσμα εγινε μέσω συγκεκριμένου site . Η πόλη της Αγίας Παρασκευής μέχρι σήμερα δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα με τον κορωνοιό ! Κατοικείται δε από φιλήσυχους ανθρώπους .

Η παραβατικότητα δεν συνάδει με την κουλτούρα των κατοίκων της πόλης μας . Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και η τοπική ηγεσία της αστυνομίας και ευρύτερα ειναι ενήμερη των συγκεκρινένων προβλημάτων . Γνωρίζοντας την προσωπική σας ευαισθησία , παρακαλώ πολυ γιά την προσωπική σας παρέμβαση , για την καθημερινή αστυνόμευση της συγκεκριμένης πλατείας ».

Βασίλης Ζορμπάς , Δήμαρχος , Αγίας Παρασκευης – Ιατρός Πνευμονολόγος