Σταθμευμένη κλούβα της ΕΛΑΣ.. με φωτορυθμικά και λαϊκό πρόγραμμα στη διαπασών

Τα φωτορυθμικά .. “κλέβουν” τις εντυπώσεις ενώ το βιντεοληπτικό υλικό έχει διαβιβαστεί για εξέταση στη ΔΕΕ,  προκειμένουν να εξακριβωθεί αν προκειται για καταγραφή πραγματικου περισταιτκού ή προιον μονταζ!

Το ανθρώπινο πρόσωπό της ΕΛΑΣ, με έντονη εξωστρέφεια, θέλουν να αποδείξουν οι ένστολοι των μαχιμων υπηρεσίων του Σώματος. Μετά το νεαρό Αστυνομικό της πεζής που απέδειξε ότι οι Αστυνομικοί έχουν .. ταλέντο, βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο φέρεται να έχει καταγράψει πολίτης, διακρίνεται κλούβα της ΔΑΕΑ, σε νυχτερινή βάρδια με διάταξη στατικής στην Αθήνα, να έχει μετατραπέι σε .. τροχήλατο κλαμπ!

Από το εξωτερικό της κλούβας, διακρίνονται φωτορυθμικά να αναβοσβήνουν και να φωτίζουν το εσωτερικό της, πίσω από τα μεταλλικά πλέγματα στα παράθυρα. Στο βιντεοληπτικό υλικό που έχει διακινηθεί στα κοινωνικά δίκτυα, το μουσικό χαλί- χωρίς να διευκρινίζεται αν η φωνή της ..λαικής αοιδού, η οποία έχει γίνει “talk of the town”, που τραγουδάει, είναι “παρέμβαση” του βιντεολήπτη, ή μουσική επιλογή των ενστόλων της διμοιρίας που βάλθηκαν να αποδείξουν ότι .. “κάποιες αμαρτίες, αμαρτία ειναι, να μην τις κάνεις”!

Το υλικό έχει διαβιβαστεί στη ΔΕΕ προκειμένου να αποφανθεί αν το περιεχόμενο του βίντεο είναι αποτύπωση πραγματικών γεγονότων ή πρόκεται για προιον επεξεργασιας και μονταζ. Παράλληλη έρευνα ωστόσο διεξάγεται από τη ΔΑΕ προειμένουν να προκύψει χρονικά και συνδιαστικά από τις υπηρεσιες, η διμοιρία που αποτυπώνεται στο επίμαχο βιντεοληπτικό ύλικό προκειμένου οι Αστυνομικοί να κληθούν σε απολογία.