Μώλος Φθιώτιδας: Τα ευρήματα στην αγροικία- Όπλα, είδη μεταμφίεσης και εκμαγεία κατέσχεσε η Αντιτρομοκρατική. (ΦΩΤΟ)

Πολεμικά τυφέκια, και όπλα τα οποία εντοπίσθηκαν θαμμένα, ένα αλεξίσφαιρο με το διακριτικό της ΕΛΑΣ, εκμαγείο προσωπίδας και χεριών κ.α. περιλαμβάνονται μεταξύ των πειστηρίων τα οποία κατασχέθηκαν και έχουν μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

wpid-photogrid_1443536542921.jpg

Φωτογραφικό υλικό από τα ευρήματα τα οποία κατέσχεσε το Αντιτρομοκρατικό επιτελείο στην αγροικία του Μώλου Ραχών Φθιώτιδας δημοσιοποίησε η ΕΛ.ΑΣ.

ΔΑΕΕΒΟ Γιώργος Πετρακάκος, φέρεται να φορούσε τη συγκεκριμένη προσωπίδα, στη ληστεία υποκαταστήματος τράπεζας στην Ακράτα Αχαϊας, ενώ τα εκμαγεία “γάντια” χεριών, από σιλικόνη, σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, είναι εύρημα “διευκρινίζει” γιατί σε ποινικές δράσεις των “μαύρων Ληστών”, δεν είχαν εντοπισθεί δακτυλικά αποτυπώματα ΔΑΕΕΒ-1και ευρήματα DNA αν και η συμμετοχή ταυτοποιημένων ατόμων, τους “τοποθετούσαν” με αυτοπρόσωπη παρουσία στο χώρο, ενώ είχαν προσδιοριστεί σε βιντεοληπτικό υλικό.

ΔΑΕΕΒ-2

Αξιωματικοί του Αντιτρομοκρατικού επιτελείου, αναζητούν σύμφωνα με διαρροές, άτομα τα οποία φέρονται “αταυτοποήτα”, ωστόσο η δράση τους- φέρεται- να έχει απασχολήσει τις Αρχές, ωστόσο δεν έχει αποδειχθεί από τις εργαστηριακές έξετάσεις των πειστηρίων στα Εγκληματολογικά της Αστυνομίας, η παρουσία της.

ΔΑΕΕΒ-6

Τα ΄΄οπλα τα οποία εχουν εντοπισθεί στις “ανασκαφές” στο αγροτεμάχιο του Μώλου Ραχών Φθιώτιδας, από τη βαλλιστική εξέταση, δεν έχουν έχουν χρησιμοποιηθεί σε ποινικές ή τρομοκρατικές ενέργεις, ωστόσο εκτιμάται ότι το οπλοστάσιο- γιάφκα των μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης καθώς και τα όπλα ταυτότητες της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών- και της δεύτερης γενιάς του Επαναστατικόυ Αγώνα- βρίσκονται σε οίκημα- γιάφκα, στην Αθήνα.ΔΑΕΕΒ-5ΔΑΕΕΒ-4ΔΑΕΕΒ-3

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής, συνεχίζονται όπως αναφέρει η ανακοινωση της ΕΛΑΣ, ενώ επισημαίνεται ότι στους τηλεφωνικούς αριθμούς κλήσης και της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.
Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.