ΜΟΕ Αθηνών: Διεκόπη με αίτημα της υπεράσπισης η δίκη του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, για τη δολοφονία της Caroline Crouch

Το ΜΟΕ Αθηνών διέκοψε τη δίκη, στο αίτημα του συνηγόρου λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης σε άλλη δίκη, που βρίσκεται σε εξέλιξη στις φυλακές Κορυδαλλού

Διακόπηκε για τις 24 Απριλίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον καθ’ομολογίαν δράστη δολοφονίας της συζύγου του  Caroline Crouch και τη θανάτωση του οικόσιτου σκύλου τους, με κατηγορούμενο το Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο.

Το ΜΟΕ Αθηνών δεν έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής του συνηγόρου υπεράσπισης, αλλά διέκοψε την εκδίκαση της υπόθεσης, στο πρόσωπο του συνηγόρου, λόγω επαγγελματική υποχρέωση σε δίκη, που βρίσκεται σε εξέλιξη στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο καταδικασμένος σε ισόβια και 11ετη κάθειρξης, 34χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, μετήχθη λίγο πριν τις 09:00 (28/03) στο ΜΟΕ Αθηνών από τις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου εκτίει την πρωτόδικη καταδίκη του. Ο ίδιος κατά τη συνέχιση της ακροαματικής διαδικασίας  ενημέρωσε το ΜΟΕ Αθηνών ότι συνήγορος υπεράσπισης ορίζεται εκ νέου ο δικηγόρος Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, ο οποίος τον εκπροσωπούσε και στην πρωτόδικη δίκη.