ΜΟΔ Κοζάνης: Εκδικάζεται η έφεση του πρώην Ειδικού Φρουρού για τη δολοφονία του αυτοκινητιστή Κοσμά Τζέλλιου

Στις δικαστικές αίθουσες του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κοζάνης, θα μεταχθεί και πάλι ο πρώην Ειδικός Φρουρός από την Καστοριά, καταδικασμένος ομόφωνα για τη δολοφονία οδηγού ΤΑΧΙ

Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κοζάνης, για την δολοφονία  το Σεπτέμβριο του 2017 του οδηγού ΤΑΧΙ, Κοσμά Τζέλλιου και καταδικάστηκε σε δις ισόβια χωρίς ελαφρυντικά. Ο πρώην Ειδικός Φρουρός από την Καστοριά, άσκησε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης, με σκοπό να “σπάσει” τα ισόβια και να διεκδικήσει αποφυλάκιση.

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό έχει προσδιοριστεί τη Δευτέρα (23/01) στο Μικρό Ορκωτό Δικαστήριο της Κοζάνης, με τον πρώην Ειδικό Φρουρό να βρίσκεται ήδη σε κράτηση στη ΔΑ Κοζάνης.

Όπως είχε αποκαλύψει το nantiareport.gr, ο -τότε-  30άχρονος Ειδικός Φρουρός, είχε ακινητοποιήσει με μια βολή, το Νίκο Μαζιώτη τον Ιούνιο του 2014, σε ένοπλη συμπλοκή στο Μοναστηράκι τραυματίζοντας τον σοβαρά, προκαλώντας διάτρηση και διαμπερές τραύμα, στον ώμο και το βραχίονα. Είχε ζητήσει μετάθεση και είχε αποσπαστεί στην περιοχή εντοπιότητας του, με υπηρεσιακή διάθεση στην ΟΠΚΕ Καστοριάς.