ΜΟΔ Κέρκυρας: Ισόβια και 12χρόνια στον 60άχρονο Πυροσβέστη που σκότωσε τον εραστή της συζύγου του

Ισόβια κάθειρξη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην Κέρκυρα, στον 60άχρονος Πυροσβέστη, δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας του εραστή της συζύγου του, όταν τους βρήκε μέσα σε αυτοκίνητο.

Ολοκληρώθηκε, ύστερα από δέκα ημέρες ακροαματικής διαδικασίας, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην Κέρκυρα η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον 60άχρονο Πυροσβέστη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας να καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη και φυλάκιση 12 ετών.

Στην κατάθεσή της η σύζυγος του 48άχρονου θύματος, αναφέρθηκε θετικά στον έγγαμο βίο τους- ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά- ζούσαν ευτυχισμένοι και ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ενώ ψυχολογικά φορτισμένος κατέθεσε ο γιος του 48άχρονου εμπόρου .

Η 48άχρονη σύζυγος του κατηγορούμενου, υποστήριξε πως είχαν αποφασίσει από κοινού σε συναινετικό διαζύγιο, καθώς ο γάμος τους αντιμετώπιζε προβλήματα, με ουσιαστικά είχε τυπικές σχέσεις.

Στους Αστυνομικούς που παραδόθηκε ο 60άχρονος Πυροσβέστης ισχυριστηκε, ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα και πως για όλα έφταιγε η «κακιά στιγμή»