Ηγουμενίτσα: Παραδόθηκε Πυροσβέστης δράστης ανθρωποκτονίας και μιας ακομα απόπειρας

Πυροβόλησε και σκότωσε άνδρα με τον οποίο η σύζυγός του, είχε επαφές, καθώς θεωρούσε ότι διατηρούν εξωσυζυγικές σχέσεις, την οποία τραυμάτισε και παραδόθηκε στους Αστυνομικούς.

Πίσω από το κλειστό γυμναστήριο Ηγουμενίτσας και δίπλα από το 2ο Λύκειο, τα ξημερώματα (27/04-01.15) 59άχρονος Πυροσβέστης, πυροβόλησε και σκότωσε 49άχρονο ιδιωτικό υπάλληλο, ο οποίος βρίσκονταν στο αυτοκίνητό του, μαζί με τη σύζυγό του την οποία τραυμάτισε στα πόδια.

ΝΕΚΡΟΣ
Ο 49άχρονος, ιδιωτικός υπάλληλος, θύμα της δολοφονίας

Το θύμα και η σύζυγος του δράστη είχαν σημείο συνάντησης έξω από το γυμναστήριο, όπου και αφίχθησαν με διαφορετικά αυτοκίνητα. Η σύζυγος του 59άχρονου Πυροσβέστη ενω περπατούσε προς το αυτοκίνητο του 49άχρονου, λίγο πριν επιβιβαστε, δέχθηκε τα πυρά στα πόδια απο το όπλο του συζύγου της.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών, με το θύμα να εξέρχεται του οχήματός του, και τον 59άχρονος να τον πυροβολεί με όπλο το οποίο κατείχε νόμιμα.
Ο 49άχρονος και η σύζυγος του δράστη ειχαν μακρόχρονη γνωριμία με το δράστη να ειναι πεπεισμένος οτι διατηρούσαν σχέση.

Ο δράστης μετά την πράξη του, τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ανέμενε στο σημείο, για να παραδοθεί. Η 48χρονη σύζυγός του Πυροσβέστη, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Φιλιατών.

__________

* epirusgate.gr