ΜΟΔ Αθηνών: Η «συγγνώμη» άργησε .. 17μήνες!

Κατά την έναρξη της απολογίας της η 36χρονη Έφη Κακαραντζουλα, απευθυνόμενη προς την Έδρα και τους Ενόρκους, θέλησε να ζητήσει τύποις «συγγνώμη» με την αναφορά της να προκαλεί για άλλη μια φορά την αντίδραση της οικογένειας της Ιωάννας

Η 36χρονη, στην έναρξη της απολογίας της, απευθυνόμενη προς την Ιωάννα Παλιοσπύρου, ανέφερε «Τη συγνώμη μου τη ζήτησα στην Ιωάννα μέσα από την απολογία μου. Εγώ σήμερα επαναλαμβάνω τη συγγνώμη μου στην Ιωάννα, ειλικρινή μέσα από την ψυχή μου, και από την οικογένεια της, αλλά και από την οικογένεια μου γιατί τους έφερα μεγάλη ντροπή με την πράξη μου».

Αυτή η τοποθέτηση, προκάλεσε την αντίδραση του αδελφού της Ιωάννας, ο οποίος βρίσκεται στην αίθουσα και από το ακροατήριο ακούστηκε ένα.. «νιάου» . Ακολούθησε διακοπή της Έδρας, με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να πλησιάζει την κατηγορούμενη και τη ρώτησε, «Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να ακούσω ή να φύγω;», Οι αστυνομικοί συνοδοί της ΔΙΜΕΔΑ, άμεσα, μετέφεραν την κατηγορούμενη σε άλλο χώρο για την αποτροπή εντάσεων.