ΜΚΟ πήγε σε παιδότοπο ενήλικες λαθρομετανάστες και εξέδωσε ανακοίνωση για “παιδιά που διασκέδασαν με τα παιχνίδια”

Με την παράθεση φωτογραφικού υλικού σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ΜΚΟ με δραστηριοποίηση στο μεταναστευτικό, θέλησε να αναδείξει τις δράσεις της στη φιλοξενία “ασυνόδευτων ανηλίκων” με ενήλικες λαθρομετανάστες σε λούνα παρκ

«Στιγμές χαράς έζησαν οι ωφελούμενοι της δομής Κυψέλης στο κέντρο ψυχαγωγίας. Τα παιδιά διασκέδασαν με την καρδιά τους δοκιμάζοντας όλα τα παιχνίδια!!!! Ευχαριστούμε το Allou Fun Park για τη φιλοξενία του !!!», παραθέτει σε δημόσια ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η ΜΚΟ “Ευρωπαϊκή Έκφραση”, με δραστηριοποίηση στο μεταναστευτικό.

Όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες που παρέθεσε η ΜΚΟ Ευρωπαϊκή Έκφραση, οι διαβιούντες στη δομή ασυνόδευτων ανηλίκων της Κυψέλης, είναι ενήλικες άνδρες από Αφρικανικές χώρες και όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε αντιδράσεις στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται σε “ασυνόδευτα ανήλικα” και “παιδιά που διασκέδασαν με την καρδιά τους δοκιμάζοντας όλα τα παιχνίδια“.

 

Η ΜΚΟ Ευρωπαϊκή Έκφραση, δραστηριοποιείται στο μεταναστευτικό και “λειτουργεί στην Αθήνα, δύο δομές για ασυνόδευτα ανήλικα προσφύγων“, όπως παρουσιάζει τις δράσεις της στην επίσημη σελίδα που διατηρεί.