Μήνυση στη Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από τον πρώην υποψήφιο Δήμαρχο Ν. Φιλαδέφειας

Δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του για το γήπεδο της ΑΕΚ, ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Ν.Φιλαδέλφειας Χάρης Τομπούλογλου και προτίθεται να κινηθεί με μηνύσεις και προσφυγή στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Κατά φυσικών και ηθικών αυτουργών, αναφορικά με δημοσιεύματα και απειλές σε βάρος της ζωής και της σωματικής του ακεραιότητας τα οποία αναρτήθηκαν σε οπαδικά site, ως σχόλια, προτίθεται να καταθέσει (01/03) μηνύσεις με προσφυγή του στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Ν. Φιλαδέφειας Χάρης Τομπούλογλου .

Σύμφωνα με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέρει, «Αύριο καταθέτω μήνυση στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εναντίον όλων των φυσικών και ηθικών αυτουργών, για τα δημοσιεύματα και τις απειλές κατά της ζωής και της σωματικής μου ακεραιότητας, που κατακλύζουν από χθες το βράδυ γνωστά οπαδικά site, με την μορφή αναρτήσεων και σχολίων.
Διευκρινίζω για πολλοστή φορά ότι, όπως ξεκάθαρη από την αρχή είναι η θετική θέση μου για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και την εύρυθμη λειτουργία του, άλλο τόσο είναι για μένα πρώτη προτεραιότητα η ουσιαστική προστασία του μοναδικού πνεύμονα της πόλης μας, του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.
Καμία απειλή δεν πρόκειται να με αναγκάσει να εγκαταλείψω τις αρχές μου.
Όσοι άμεσα ή έμμεσα κατασκευάζουν, αναδημοσιεύουν, ενθαρρύνουν ή προκαλούν τέτοια δημοσιεύματα και σχόλια, ευρισκόμενοι στο σκοτεινό παρασκήνιο των συμφερόντων που υπηρετούν, θα αντιμετωπίσουν εκτος από την δικαιοσύνη και την αποδοκιμασία των πολιτών της δημοκρατικής Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας».