Μήνυση Σαμαρά κατά Βαξεβάνη- Η απάντηση του Δημοσιογράφου

Μήνυση κατά του Κώστα Βαξεβάνη υπέβαλε ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στο Εφετείο Αθηνών αναμένεται αν εμφανιστεί (26/02) ο Δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, στη δίκη με τη Λίνα Νικολοπούλου -Στουρνάρα, καθώς εκκρεμεί σε βάρος του μήνυση του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter (25/02) με meme του πρώην Πρωθυπουργού, ανέφερε, «Όποιος ανοίξει το στοματάκι του θα έχει την τύχη του Μαυρίκου. Το αισθάνομαι», με τον Δημοσιογράφο να σχολιάζει, «Λες;». Ηταν η αφορμή για τη σε βαρος του μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση (25/02) από τον πρώην Πρωθυπουργό  Αντώνη Σαμαρά.ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ_TW_ΜΉΝΥΣΗ ΣΑΜΑΡΑ

Οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, σχολίαζαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «η χυδαία και προκλητικά προσβλητική ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε βάρος του κ. Σαμαρά αποτελεί ντοκουμέντο αθλιότητας», και πρόσθεσαν πως, «η διατεταγμένη αποστολή που έχει αναλάβει εδώ και καιρό αποκαλύπτεται κάθε μέρα και περισσότερο».

«Το γνωστό φερέφωνο της κυβέρνησης ξεπέρασε πλέον κάθε όριο. Καλούμε τους ενοίκους του Μαξίμου να τον μαζέψουν γιατί τους εκθέτει πια απροκάλυπτα», σημείωναν πηγές της ΝΔ σχολιάζοντας την ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη, στα κοινωνικά δίκτυα.

Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο Κώστας Βαξεβάνης, παρέθεσε το δικό του σχόλιο σε συνέχεια της μήνυσης σε βάρος του, “Για αυτή την σατυρική φωτογραφία αναγνώστη ο Σαμαράς έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση μαθαίνω. Η ταραχή πλέον είναι εμφανής. Όσο για τη μικρότητα του πολιτικού ανδρός, απλώς… Αντωνάκης”.