Μιντιλόγλι Αχαίας: Υπέκυψε ο ηλικιωμένος στα βίαια χτυπήματα- Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Πατρών η δολοφονία του ηλικιωμένου, στο Μιντιλόγλι Αχαίας

Συνελήφθησαν (05/10) έπειτα από επιχείρηση στην Πάτρα και την Κάτω Αχαΐα, τέσσερις άνδρες, ως δράστες διέρρηξαν (19/09) στη μονοκατοικία ηλικιωμένου, στο Μιντιλόγλι Αχαίας, όπου και διέμενε μόνος του . Οι δύο εκ των δραστών εισέβαλλαν στο σπίτι, ενώ οι δύο συνεργοί τους, παρέμειναν στην πόρτα, για να εποπτεύουν τον εξωτερικό χώρο .

Οι ι δύο εισβολείς χτύπησαν με ξύλο τον ηλικιωμένο και στη συνέχεια, αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους της οικίας , του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, χωρίς να καταφέρουν να το θέσουν σε λειτουργία και αποχώρησαν .

Η οικιακή βοηθός, εντόπισε τον ηλικιωμένο βαρύτατα τραυματισμένο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, όπου παρέμεινε σε νοσηλεία περίπου 10 ημέρες και υπέκυψε στα τραύματά του.

Κατά την αυτοψία των Αστυνομικών στην οικία του ηλικιωμένου, στην εργαστηριακή εξέταση προέκυψε ταυτοποίηση με σεσημασμένους δράστες . Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών υπέβαλλαν δικογραφία στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, εκδόθηκαν εντάλματα από τον Ανακριτή, και οι τέσσερις συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν στον Ανακριτή Πρωτοδικών Πατρών.