Μια σύντομη απάντηση στον κ.”Ρουβίκωνα”

Προσωπική απάντηση στο ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα από τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ

Αφορμή για αντίδραση του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ, η ανάρτηση και το σχόλιο του στελέχους της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα, με προσωπική αναφορά.

FB_IMG_1539337891406

“..κ Καλαϊτζίδη και επειδή αναφέρεσαι σε εμένα ονομαστικά, οφείλω να σου απαντήσω πως οι ατομικές και συλλογικές ελευθερίες που εγώ σαν φοιτητής υπηρέτησα και αγωνίστηκα στο Α.Π. Θεσ/νίκης δεν με αφήνουν να στραφώ ενάντια σε κανένα χώρο και στέκι που αγωνίζεται και θυσιάζεται πραγματικά, για να μας απαλλάξει από τα δεινά και τη δουλεία της παραεξουσίας, της αδικίας και της εκμετάλλευσης..

Είμαι όμως αντίθετος με τη “στρατολόγηση”, του κόσμου που αναφέρεις, ψαρεύοντας στα θολά νερά του Πανεπιστημίου απελπισμένους φοιτητές, γιατί νομίζεις ότι μπορείς να φτιάξεις έναν νέο στρατό μια νέα εξουσία, ίσως αργότερα έναν νέο κόμμα, χωρίς καμία ιδεολογική βάση αξιών, αλλά χρησιμοποιώντας ΒΙΑ, τραμπουκίζοντας και εκβιάζοντας ένα δειλό κράτος, που για να μην υποστεί πολιτικές απώλειες, “ξεβρακώνεται” καθημερινά και χρεώνει τους πολίτες του με τα σπασμένα που εσύ προκαλείς.

Το Πανεπιστήμιο σου παρέχει άσυλο γιατί έχει εδώ και χρόνια γίνει άσυλο ανιάτων ασθενειών παιδείας και μόρφωσης, με μια πρυτανεία προέκταση του δειλού και αναιμικού κράτους που θα κρυφτούν παρέα και οι δύο, πίσω από την ασπίδα του αστυνομικού που θα αναλάβει τελικά την ευθύνη για το μπάχαλο και τους μπαχαλακιδες”, καταλήγει ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ