“Μια ρίμα για το κρίμα”: «Ακόμη και ο διάβολος κοιτάζει φοβισμένα»- Ραπ τραγούδι για την υπόθεση της Πάτρας

Η υπόθεση της Πάτρας, με την υπόδικο Ρούλα Πισπιρίγκου σε προφυλάκιση για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ βρίσκονται υπό διερεύνηση οι θάνατοι και των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας, αποτέλεσε αφορμή για ραπ ρίμες

Ο “Από μηχανής Κριτής” σε μια “μια ρίμα για το κρίμα” αναφέρεται στην υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη Πισπιρίγκου. Με βαρείς χαρακτηρισμούς γίνεται αναφορά στην 33χρονη υπόδικοι, με παραπομπή στη Μήδεια, ενώ μεταξύ άλλων στις ρίμες ακούγεται «ακόμη και ο διάβολος κοιτάζει φοβισμένα». Ο “Από μηχανής Κριτής” επικρίνει και το πλήθος που συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, με αναφορά στον όχλο “που ξεπρόβαλε σαν τέρας στο ημίφως“.

«Ντύσιμο στην πένα, στο πέτο της καδένα, στήνεται στις κάμερες, μιλάει τεθλιμμένα/ αρνείται ότι διέπραξε παιδοκτονία ψέμα, παίζει καλά τον ρόλο της, είναι κ@ρι@λ@ τέρμα.
Αντίπαλος και θύμα της η ίδια της η γέννα, τα αίσχη της ανάγλυφα μες των παιδιών το αίμα/ σταλμένη από την κόλαση, δίχως λουριά και φρένα, ακόμη και ο διάολος κοιτάει φοβισμένα.
Το έγκλημα φρικώδες, ο τρόμος δίχως φίλτρα, η Μήδεια ντροπιάστηκε παρέδωσε τα σκήπτρα./ Ακόμα για τις πράξεις της δεν έχει νιώσει πίκρα, γιατί δεν είναι μάνα, είναι μονάχα μήτρα.
Τα πάντα όμως στη ζωή έχουν και μία ρήτρα, ανάλογα το έγκλημα, ανάλογα τα λίτρα/ που θα κληθείς να δώσεις σαν έρθει η καταιγίδα. / Γι’ αυτήν σε λίγο ο θάνατος θα μοιάζει με ελπίδα».

Ολόκληρο το τραγούδι: