Μεταξουργειο: Οι “αυτόκλητοι Δικαστές” του Ρουβίκωνα σε καταδρομική επίθεση στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη

Επίθεση στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη από τους “αυτόκλητοι Δικαστές” της αναρχικής ομάδας του Ρουβίκωνα, επικρίνοντας την απόφαση της Δικαιοσύνης να του χορηγήσει αναστολή εκτέλεσης ποινής

Μέλη της αναρχικής ομάδας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες κα7 κρανη μετέβησαν στην περιοχή του Αγίου Παύλου (14/07-23.30) έξω από την οικία στην οποία διαμένει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης και ανέγραψαν συνθήματα με σπρέι στις πόρτες.

Το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας προχώρησε σε δημοσιοποίηση της καταδρομικής επιθεσης σε λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Πήγαμε στο σπίτι του βιαστή Λιγνάδη στον Άγιο Παύλο. Στο σπίτι που γίνονταν οι βιασμοί. Είναι ανεπιθύμητος στην γειτονιά. Εδώ δεν θα ξαναπατήσει. Αν θέλει να μείνει κάπου να τον πάρει ο Κούγιας στο σπίτι του», αναφέρεται σε ανάρτησή του.

Νωρίτερα το απόγευμα (14/07) ο πρώην Διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου, μια μέρα μετά την απόφαση του ΜΟΔ Αθηνών (13/07), που του επέβαλε ποινή κάθειρξης 12ετων, έλαβε αποφυλακιστήριο με Π.Ο καθώς χορήγησε στον κατηγορούμενο αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του, έχοντας εκτίσει 18μηνη προφυλάκιση από τη σύλληψή του.