Μετακινήσεις και αλλαγές …μετά την καταδρομική παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο ΑΤ Ψυχικού

Τα αντανακλαστικά του σκοπού της Πρεσβείας του Ιράν με την αντανακλαστική διαχείριση του έκτακτου περιστατικού της καταδρομική παρέμβασης του Ρουβίκωνα επέφεραν αλλαγές στο ΑΤ Ψυχικού

Με διαδικασίες “fast track” για τον οργανισμό της ΕΛ.ΑΣ, αποφασίστηκαν κι έχουν ήδη προχωρήσει οι διαδικασίες για την απόδοση ευθυνών… από την ηγεσίας για το φιάσκο, όπως έχει αποτυπωθεί στο αυταπόδεικτο βιντεοληπτικό υλικό που δημοσιοποίησε η αναρχική συλλογικότητα του Ρουβίκωνα, των χειρισμών του σκοπού της Πρεσβείας του Ιράν. Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, κρίθηκε ότι ο Ειδικός Φρουρός- σκοπός στην Πρεσβεία του Ιράν, δεν ανταποκρίνεται στον κανονισμό λειτουργίας της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγές ενημέρωσης του Nantiareport.gr σημειώνουν ότι στην απόδοση ευθυνών, ενημερώθηκε ο Δοικητής του ΑΤ Ψυχικού, για εκτός προγραμματισμένων μετακινήσεων, στη Διεύθυνση Μεταγωγών της ΕΛΑΣ). Παράλληλα και για τον Ειδικό Φρουρό – σκοπό της Πρεσβείας του Ιράν (17/09-06.00)- “βγήκε” μετάθεση  στις περιπολίες.

Εντωμεταξύ ιδιοκτήτες ακινήτων και οικιών που βρίσκονται στην περιοχή,  καταγγέλλουν στο Nantiareport.gr ότι δεν υπήρξε καμία “όχληση” από την Κρατική Ασφάλεια ως προς τη συλλογή βιντεοληπτικού υλικού που έχει καταγραφεί η διαδρομή κατά τη μετάβαση και την αποχώρηση των δραστών, προς και από το σημείο της καταδρομική παρέμβασης της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα, αναγάγοντας σε “πηγή ενημέρωσης” το βιντεοληπτικό υλικό που δημοσίευσε η αναρχική συλλογικότητα του Ρουβίκωνα.