Λαμία: Ερωτικό τρίγωνο και ερωτική αντιζηλία εξετάζεται για την καταγγελία αρπαγής της Γαλλίδας

Η υπόθεση σύμφωνα με την καταγγελία 40άχρονης Γαλλίδας, για αρπαγή της απο τον πρώην σύντροφό της και τη συμβία του, περιπλέκεται με τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ και το προανακριτικό υλικό κατα τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Σεξουαλικά παιχνίδια και αντιζηλία μεταξύ των δύο γυναικών στη διεκδίκηση του κοινού ερωτικού τους πόθου για τον 34άχρονου εξετάζεται να έχει ως υπόβαθρο η καταγγελία της 40άχρονης Γαλλίδας η οποία βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη σε διαμέρισμα στην πόλη της Λαμίας.

“Δεν έχω λάβει ακόμη γνώση της δικογραφίας και δεν μπορώ να σας πω κάτι επί της ουσίας, πιστεύω όμως από αυτά τα οποία μου έχουν μεταφέρει ο εντολέας και η εντολέας μου, σιγά -σιγά θα αποκαλυφθούν κάποια πράγματα τα οποία θα αποδείξουν ότι δεν διαπράχθηκαν τα αδικήματα αυτά”, δήλωσε ο συνήγορός τους, Δημήτρης Κρούπης.

Με τη Γαλλίδα να καταγγέλλει ότι ο νεαρός πρώην σύντροφός της την κρατούσε πάρα τη θέληση της δεμένη και φιμωμένη, κλειδωμένη σε δωμάτιο του διαμερίσματός του, ωστόσο αρκετά σημεία στις περιγραφές που περιγράφει, προβληματίζουν τις Αστυνομικές Αρχές.

Μέχρι στιγμής, έχει προκύψει ότι ο 34άχρονος Λαμιώτης είχε γνωρίσει την 40άχρονη Γαλλίδα στα κοινωνικά δίκτυα και είχαν προ τριετίας ερωτική σχέση. Σε νεότερη επικοινωνια τους, κανόνισαν να έρθει στην Ελλάδα. Την περασμένη Τετάρτη (12/09) παρέλαβε τη 40άχρονη από τον Σ.Σ Λιανοκλαδίου, και κατευθυνθηκαν στο σπίτι του, όπου διέμενε με τη νέα του σύντροφο τα τελευταία δύο χρόνια.
Η 40άχρονη Γαλλίδα από την πλευρά της, υποστηρίζει ότι υο ζευγάρι, την κρατούσαν δεμένη και φιμωμένη σε δωμάτιο που έβλεπε στον ακάλυπτο. Χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει πώς, επικοινωνησε από το κινητό υης τηλέφωνο με τους οικείους της οι οποίοι εν συνεχεία ενημέρωσαν την  Interpol και η Ασφάλεια Λαμίας προχώρησε στην κατ οικον έρευνα και εντόπισε δεμένη και φιμωμενη στο διαμέρισμα τη Γαλλίδα.

Οι Αστυνομικοί εντός του χώρου εντόπισαν μονωτικές ταινίες, πλαστικούς σφιχτήρες, μαντήλι, μαύρο κολάρο και σεξουαλικά βοηθήματα

Από την πλευρά τους ωστόσο οι κατηγορούμενοι φέρονται να ισχυρίζονται, πως ό,τι συνέβη ηταν στο πλαίσιο σεξουαλικού παιχνιδιού μεταξύ τους. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 40άχρονη Γαλλίδα να προχώρησε στην καταγγελία λόγω ερωτικής… αντιζηλίας που είχε με την 24άχρονη συμβία του 34άχρονου.

Στο Δικαστικό Μέγαρο ενώπιον του Εισαγγελέα Λαμίας,  μετάγονται (18/09) οι δύο κατηγορούμενοι- ο 34άχρονος Λαμιώτη και η 24άχρονης συμβία του απο το Δομοκό- για να απολογηθούν, μετά τη προθεσμία που ζήτησαν κι έλαβαν.