Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο τραυματισμένος. Εγκληματική ενέργεια διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

Παρελήφθη αιμοφυρτος από το ΕΚΑΒ εν μέση οδό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου κατέληξε. Κατά την ιατροδικαστική εξέταση, αποδόθηκε ως αιτία θανάτου, τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο-πιθανόν κατσαβίδι-Αναζητείται ο οδηγός ταξί, προκειμένου να εξετασθεί ως μάρτυρας.

Ο 43άχρονος άνδρας εντοπίσθηκε αναίσθητος και αιμόφυρτος, στα Εξάρχεια, τα ξημερώματα του Σαββάτου (30/01). Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο “ΕΛΠΙΣ” όπου κι εξέπνευσε.
Για το περιστατικό, ενημερώθηκε η Ασφάλεια όταν κατά την ιατροδικαστική έκθεση, διακριβώθηκε ότι έφερε θανατηφόρα τραύματα από μαχαίρι στο θώρακα και το λαιμό.
Ο 43άχρονος κατά την εξακρίβωση των στοιχείων του, δεν προέκυψε να έχει απασχολήσει τις Αρχές. Ωστόσο κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, φέρεται να προκύπτει ως αίτιο της συμπλοκής, η επιβίβαση σε ΤΑΞΙ.
Τα ξημερώματα (30/01) στο κέντρο της Αθήνας, δύο άτομα -ένας προσδιορίζεται αλλοδαπός- ταυτόχρονα φέρονται να έκαναν σήμα σε ταξί και συνεπλάκησαν για το ποιος θα επιβιβαστεί. Ο δράστης του εγκλήματος, με αιχμηρό αντικείμενο- κατσαβίδι/ κλειδί αυτοκινήτου-όχι όμως μαχαίρι-, κατάφερε σοβαρά πλήγματα στον λαιμό του 43άχρονου.
Προανάκριση για τα όσα προηγήθηκαν του θανάτου του 43άχρονου διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, ενώ αναζητείται ο οδηγός ταξί προκειμένου να εξετασθεί ως μάρτυρας ώστε να καταθέσει όσα γνωρίζει για τον προσδιορισμό και σύλληψη του δράστη