Μετά την ψευδή αναγγελία θανάτου του Γ.Μάγγα, δικηγόρος ειδε τη φωτογραφία του σε άρθρο αναγγελίας θανάτου ψυχιάτρου

Μετά την αναπαραγωγή της ψεύδους αναγγελιας θανάτου για τον καλλιτέχνη της παραδοσιακής μουσικής Γιώργο Μάγγα, δικηγόρος βρέθηκε στην ίδια δυσάρεστη θέση, να διαψεύδει το θάνατό του

Διαδικτυακός ιστότοπος, ανήγγειλε το θάνατο 45χρονου γιατρού της ψυχικής υγείας από το Βόλο, με τη σχετική ανάρτηση να συνοδεύεται από φωτογραφία δικηγόρου ύστερα απο αναζήτηση στις φωτογραφίες της Google.

Η ανάρτηση όπως δημοσιεύτηκε αρχικά στο site του τοπικού σταθμού 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε και όσοι γνωρίζουν το δικηγόρο δεν άργησαν μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό να επικοινωνούν μαζί του.

Ο δικηγορος Γιωργος Γεωργόπουλος, μετα τα μηνύματα και τις κλήσεις που δέχθηκε, προχώρησε σε δημόσια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Επειδή πολλοί φίλοι και συγγενεις, μου έχετε στείλει μηνύματα ενδιαφέροντος για το αν είμαι καλά και κυρίως αν ζω, σας ενημερώνω ότι και καλά είμαι και ολοζώντανος είμαι και ψυχιατρος δεν είμαι και 45 ετών δεν είμαι ακόμα. Σήμερα το πρωί με ενημερωσαν φιλικά μου πρόσωπα ότι από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, με αφορμή μια τραγική είδηση στην πολη του Βόλου, δημοσιεύτηκε η είδηση αυτή, με δίκη μου φωτογραφία που προφανως ελήφθη από το διαδίκτυο. Επικοινώνησα με τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας ο οποίος μου ζήτησε συγνώμη για την αναστάτωση και απέσυρε άμεσα τη δημοσίευση, ωστόσο είχαν προλάβει και αλλες ιστοσελίδες να την αναπαράγουν με την ίδια φωτογραφία. Όποτε όσοι ανησυχήσατε, να μην ανησυχείτε. Πρόκειται για λάθος του αρχικού συντάκτη! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!»