“Μετά τα επεισόδια να κατάλαβαν όσοι αποφάσισαν την αυξημένη παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. στα γήπεδα το λάθος και τι άλλοθι προσφέρουν στους πραγματικούς υπαίτιους”

Με αφορμή τα έκτροπα στον αγώνα εντός του γηπέδου με την Αστυνομία για άλλη μια φορά σε θέση “απολογούμενου” συνδικαλιστής παραθέτει την αστυνομικη αποτίμηση και φωτογραφικό στιγμιότυπο κράνους ένστολου που βρέθηκε σε διατεταγμένη υπηρεσία

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης,  Θοδωρής Τσαϊριδης, επισημαίνει οτι «Αυτοί οι οποίοι ζητούσαν την παρουσία της Αστυνομίας στα γήπεδα, σήμερα κατηγορούν την Αστυνομία για την παρουσία της στα γήπεδα . 

Ελπίζουμε μετά και τα χθεσινά επεισόδια να κατάλαβαν αυτοί οι οποίοι αποφάσισαν την αυξημένη παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. στα γήπεδα ποσό λάθος έκαναν και τι άλλοθι προσφέρουν στους πραγματικούς υπαίτιους 

Το γεγονός ότι εκτός του γηπέδου ακολούθησαν σφοδρές συγκρούσεις δεν απασχολεί κανέναν;;;

Ενώ πάντοτε η φιλοξενία των δυνάμεων της ΔΑΕΘ στον Βόλο καθώς και η συνεργασία ήταν άψογη, δυστυχώς εχθές αυτό δεν ίσχυσε εξαιτίας του ιεραρχικά δεύτερου στην Διεύθυνση Μαγνησίας. Δεν είναι κακό να μην ξέρεις πως επιχειρούν οι διμοιρίες ΥΑΤ. Κακό είναι να μην ξέρεις αλλά να ειρωνεύεσαι και να παρεμβαίνεις . 

Ελπίζουμε μετά τα όσα διαδραματίστηκαν χθες να κατάλαβε…. Η φωτογραφία με το σπασμένο κράνος είναι από τα χθεσινά επεισόδια . Τα συμπεράσματα δικά σας …»