ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να ασελγεί σε 13άχρονη

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να ασέλγεια στη 13άχρονη ανιψιά του, την οποία είχε ξεγυμνώσει, σε χωριό του Δήμου Οιχαλίας στη Μεσσηνία.

image

 

 

 

Ο 53άχρονος παιδόφιλος ασελγούσε στο 13άχρονο κορίτσι και το παρενοχλούσε σεξουαλικά -σύμφωνα με την καταγγελία σε βάρος του- από τον περασμένο Αύγουστο. Ασελγούσε σε βάρος της, χωρίς να ολοκληρώσει τις αρρωστημένες ορέξεις του, όπως βεβαιώνεται και από το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης.
Η μητέρα της ανήλικης, μακρινή εξαδέλφη του 53άχρονου Ν.Α, τον οποίο η οικογένεια εμπιστευόταν να μπαίνει στο σπίτι τους, χωρίς να γνωρίζουν τα όσα βίωνε η ανήλικη. Όπως κατέθεσε η μητέρα της 13άχρονης, παρατήρησε το τελευταίο διάστημα την αλλαγή στη συμπεριφορά της κορης της, όταν της διατύπωσε την πρόθεσή της. “Θα αυτοκτονήσων και θα πάρω μαζί μου το μυστικό” είχε αναφέρει η 13άχρονη. Ύστερα από συζήτηση, η ανήλικη αποκάλυψε στη μητέρα της το “μυστικό” που την είχε οδηγήσει σε απόγνωση. Με ψυχολογική βία, την οποία ασκούσε στην 13άχρονη ο 53άχρονος Ν.Α. είχε “εξασφαλίσει” τη σιωπή της-οπως ανέφερε στους Αστυνομικούς- την είχε κάνει να πιστεύει ότι κανένας δεν θα την πίστευε αν αποκάλυπτε τα όσε βίωνε.
Πατέρας τριών παιδιών, ο 53άχρονος Ν.Α. παιδόφιλος, με το μικρότερο λίγο μεγαλύτερο από το 13άχρονο κορίτσι, έμενε με την οικογένειά του στην Καλαμάτα, κι εργαζόταν στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Μεσσηνίας. Λόγω της συγγένειας με την οικογένεια της ανήλικης, οι γονείς της επέτρεπαν στον 53άχρονο Ν.Α. να τη μεταφέρει από το χωριό στο σπίτι του στην Καλαμάτα, ενώ κάποιες φορές, του ανέθεταν την εποπτεία της,  όταν έλειπαν σε δουλειές.
Το βράδυ της Τρίτης (17/03) ο 53άχρονος θα έμενε και πάλι μόνος με τη 13άχρονη ανηψια του, στο σπίτι του στο χωριό.
Οταν οι Αστυνομικοί μπήκαν στο δωμάτιο του σπιτιού, εντόπισαν τον 53άχρονο να αυτοϊκανοποιείται, ενώ μπροστά του στεκόταν γυμνή η 13άχρονη.
Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος, και οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα.
Η 13άχρονη, λαμβάνει φροντίδα και υποστηρίζεται από ειδικούς ψυχολόγους, ενώ υποστήριξη παρέχεται και στην οικογένεια.
Οι έρευνες της Ασφάλειας Καλαμάτας για τη δράση του 53άχρονού συνεχίζονται για εμπλοκή του και σε άλλες περιπτώσεις.