Μεσσηνία: Νεκρή με δυο τραύματα απο πυροβόλο όπλο στο κεφάλι, 35άχρονη- Ηταν η πρώτη μητέρα του 2016 στη Μεσσηνία

Δέχθηκε φονικά πυρά και έπεσε νεκρή. Σύμφωνα με την αυτοψία στο χώρο και τη νεκροψία του ιατροδικαστή το πτώμα της γυναίκας φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Το πρωί της Παρασκευής (09/12-10.00) εντοπίσθηκε στην Τοπική Κοινότητα του Δήμου Τρυφιλίας Μεσσηνίας , το πτώμα 35άχρονης πολύτεκνης μητέρας, μέσα στο αυτοκίνητό της. Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, είχε βληθεί δύο φορές από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν υπό διερεύνηση, ενώ διερευνάται ως εγκληματική ενέργεια.

Οπως προκύπτει από την νεκροψία του ιατροδικαστή, βλήθηκε με κυνηγετικό όπλο στη δεξιά κροταφική χώρα, από πολύ κοντινή απόσταση -σχεδόν εξ επαφής-, εξετάζεται ο δράστης να ήταν συνοδηγός της 35άχρονης.

Eglima_gargaliani

Η Ασφάλεια έχει προβεί σε προσαγωγές, ενώ ο σύζυγος  της, Αναστάσιος Παναγιωτοπουλος, ο οποίος αναζητούσε τη συζυγο του και εντόπισε νεκρή την 35άχρονη (09/12-07.30) και ενημέρωσε την Αστυνομία, κατέθεσε ότι είχε δει τη σύζυγό του καθώς επέστρεψαν από τα χωράφια. Στη συνέχεια αναχώρησε από το σπίτι το βράδυ της Πέμπτης (08/12) να παει .. “καπου”- χωρις να ειναι σε θεση να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις- “όπως συνήθιζε το τελευταίο διάστημα”. Σε ερώτηση των αστυνομικών για τις μεταξύ τους σχέσεις ανέφερε ότι είχαν καμία προβλήματα χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες

Gargaliani_eglina

Η 35άχρονη Γεωργία Φιλοπούλου, από τους Γαργαλιάνους μητερα τεσσάρων ανήλικων -ηλικίας από 1 έως 10 ετών- στις αρχές του χρόνου είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ καθώς ήταν η μητέρα, που είχε γεννήσει το πρώτο μωρό στη Μεσσηνία το 2016 και ήταν το δεύτερο μωρό στην Ελλάδα για το έτος.

protomoro2016
Σύμφωνα με τα -τότε- δημοσίευμα του τοπικού τύπου, “ένα υγιέστατο κοριτσάκι (βάρους 3.200κιλ.) το τέταρτο παιδι του ζεύγους Φιλοπούλου- Παναγιωτοπούλου, ήταν το πρώτο μωρό που έκανε ποδαρικό στις 03.50 (01/01) για το 2016 στη Μεσσηνία. Να σημειωθεί ότι ο τοκετός ήταν σχεδόν πρόωρος, αφού η μητέρα γέννησε στο ασθενοφόρο που τη μετέφερε από τους Γαργαλιάνους στο Νοσοκομείο Καλαμάτας”.
________________
* “ΘΑΡΡΟΣnews”