Μενίδι: Ένστολος σε περιπολία βρήκε εν οδώ και επέστρεψε στο σπίτι του αγοράκι 2,5ετών

Το νήπιο αγόρι να περπατάει μόνο του στο δρόμο, εντόπισε αστυνομικός σε περιπολία στον τομέα της Δυτικής Αττικής, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε διαφύγει της προσοχής των γονέων του και απομακρύνθηκε από το σπίτι της οικογένειας

Ο Αστυνομικός το πρωί της Παρασκευής (20/05- 08.00) εκτελούσε περιπολία στο Μενίδι, όταν εντόπισε στο δρόμο να περπατάει χωρίς συνοδεία ενήλικα, ένα αγοράκι. Πατέρας και ο ίδιος δύο ανήλικων τέκνων, ο ένστολος της ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε το Κέντρο και παρέλαβε το ηλικίας 2,5ετών αγοράκι. Αρχικά μετέφερε το νήπιο στο σπίτι του, καθώς είναι κάτοικος της περιοχής και αφού τάισαν με γάλα και μπανάνα το αγοράκι, του έδωσαν νερό και του άλλαξαν πάνα, μετέβη με το νήπιο στο Τμήμα της περιοχής.

Από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, εντόπισαν του γονείς του νηπίου και όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, το αγόρι, είχε διαφύγει της προσοχής και επιτήρησης των γονέων του και απομακρύνθηκε περίπου 300μέτρα από το σπίτι της οικογένειας του. Οι γονείς του νηπίου κλήθηκαν στο Τμήμα απ όπου και παρέλαβαν το αγόρι, το οποίο παρέμεινε ασφαλές χάρη στην ευαισθησία και την ανταπόκριση του αστυνομικού της ΕΛΑΣ.