Μενίδι: ΔΙΑΣ σε καταδίωξη εγκλώβισαν τον οδηγό- Eίχε κλέψει το όχημα από το Λουτράκι (φωτο)

Με συλλήψεις συνεχίζεται η επιχειρησιακή ανταπόκριση των πληρωμάτων της ΔΙΑΣ Μενιδίου, καθώς εντόπισαν εν κινήσει όχημα, ακολούθησε καταδίωξη και όταν συνέλαβαν τον οδηγό, διαπίστωσαν ότι το είχε κλέψει από το Λουτράκι

Τα πληρώματα της ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής ενεργούσαν υπηρεσία στον τομέα του Μενιδίου, όταν διέκριναν (03/01-21.00) εν κινήσει Smart να κινείται στην Λ.Πάρνηθος.

Στην παρουσία των αστυνομικών ο νεαρός οδηγός του οχήματος επιχείρησε διαφυγή και ανέπτυξε ταχύτητα. Μετά από καταδίωξη τα πληρώματα της ΔΙΑΣ Μενιδίου, εγκλώβισαν το μικρού κυβισμού όχημα, και ακολούθησε η σύλληψη του οδηγού.

Όπως διακριβώθηκε, για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή από το Λουτράκι. Σε εσωτερικό έλεγχο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 20άχρονος από το Μενίδι, είχε θέσει σε κίνηση το όχημα, έχοντας παραβιάσει τον  εγκέφαλο του Smart.

Για τον εντοπισμό του οχήματος ενημερώθηκε η Ασφάλεια Κορίνθου ενώ σε βάρος του 20άχρονου διαρρήκτη, σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ του επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο €300 για άσκοπη μετακίνηση, καθώς κατά την έξοδό του, δεν είχε αποστείλει σχετικό sms ούτε έφερε βεβαίωση αιτιολογημένης μετακίνησης.