Παλλήνη: Συνέλαβαν τους Ρομά δράστες διάρρηξης σε οικία- Είχαν μαζί τους αποφυλακιστήρια για κλοπές και ναρκωτικά

Οι δύο συλληφθέντες Ρομά, προέκυψαν σεσημασμένοι και κατά τη σύλληψή τους, είχαν αποφυλακιστήριο καθώς είχαν λάβει υφ όρων απόλυση καταδικασμένοι για κλοπές και ναρκωτικά, ενώ αναγνωρίστηκαν ως δράστες σε κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής

Το πλήρωμα του περιπολικού της Άμεσης Δράσης, σε απογευματινή βάρδια (04/01-14:30) με σήμα του Κέντρου αναζητούσε στην περιοχή της Παλλήνης τους δύο Ρομά δράστες διάρρηξης οικίας επί της οδού Βακαλοπούλου. Οι δράστες σύμφωνα με την καταγγελία, είχαν αποχωρήσει με  ασημί CITROEN XCARA το οποίο εντόπισαν τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης στην περιοχή .

Σε καταδίωξη που ακολούθησε, τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης , με συνδρομή και ενισχύσεις, εγκλώβισαν το όχημα των δραστών, το οποίο εγκλωβίστηκε  και ακινητοποιήθηκε. Οι δύο επιβαίνοντες Ρομά, διαπιστώθηκε ότι έφεραν αποφυλακιστήριο καθώς πρόκειται για σεσημασμένους για κλοπές και ναρκωτικά.

Με την ποινική σε βάρος τους δικογραφία οι δύο Ρομά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας για την αυτόφωρη διαδικασία.