Μελβούρνη Αυστραλίας: Σε κρίσιμη κατάσταση ο αδελφός του «μανιακού» οδηγού του CBD

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Άγγελος Γκαργκασούλας, ύστερα από την επίθεση που δέχτηκε από τον 26χρονο αδελφό του, τον οδηγό που το μεσημέρι της Παρασκευής σκόρπισε το θάνατο στο κέντρο της Μελβούρνης.

Νωρίτερα το ίδιο πρωί, ο 26χρονος δράστης Δημήτρης φέρεται να μαχαίρωσε τον Άγγελο στο στήθος και στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια καβγά μεταξύ των δύο αδελφών στο σπίτι της μητέρας τους στην οδό Raleigh του προαστίου Windsor.

Το θύμα της επίθεσης, Άγγελος Γκαργκασούλας
Το θύμα της επίθεσης, Άγγελος Γκαργκασούλας

Σύμφωνα με πηγές του φιλικού του περιβάλλοντος, η σχέση των δύο ομοαίματων ήταν εξαιρετικά εύθραυστη και ταραχώδης, λόγω των σεξουαλικών προτιμήσεων του Άγγελου τις οποίες δεν ενέκρινε ο αδελφός του.

«Ο Jimmy (Δημήτρης) ποτέ δεν αποδεχόταν τους ομοφυλόφιλους, ήταν εξαιρετικά ομοφοβικός» δήλωσε χαρακτηριστικά ένας από τους φίλους του Άγγελου, ονόματι Giuseppe.

Ο Giuseppe, ο οποίος και ζήτησε να μη δημοσιευτεί το επώνυμό του, γνωρίζει τον Άγγελο από το 2013, οπότε και ξεκίνησε, όπως λέει, η φιλία τους. Τον περιγράφει ως ένα ιδιαίτερα θετικό και ευχάριστο άτομο, «πάντοτε με ένα χαμόγελο στα χείλη».

Ο Άγγελος εργάζεται σε κατάστημα ως πωλητής ρούχων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που βρίσκονται δημοσιευμένες στη σελίδα του στο Facebook, η προηγούμενη δουλειά του ήταν σύμβουλος μόδας σε οίκο ανδρικής ένδυσης.

Τη σελίδα του στο Facebook έχουν κατακλύσει μέχρι στιγμής τα σχόλια φίλων που του εύχονται γρήγορη ανάρρωση.

Μετά την επίθεση από τον αδελφό του, που σύμφωνα με αναφορές έλαβε χώρα γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο Άγγελος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση όπου και υποβλήθηκε σε τεχνητό κώμα.

_______________

* neoskosmos.com