Μελίσσια: Συνέλαβαν δύο εξαδέλφια του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, και τρίτο άτομο σε εργαστήριο παρασκευής ναρκωτικών

Σε επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Δυτικής Αττικής, σε αξιοποίηση πληροφοριών σε κατ’οίκον έρευνες συγγενών του τέως τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη επί ΣΥΡΙΖΑ, κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών

Στα Μελίσσια συνελήφθησαν (16/03) τρεις άνδρες εκ των οποίων δύο εξαφέλφια και συνεπώνυμοι του Βουλευτή Α’ Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Σπίρτζη. Αστυνομική πηγή του NantiaReport.gr αναφέρει ότι πρόκειται για τους αδελφούς Σπίρτζη 56 και 52 ετών και τρίτο άτομο Β.Σ 58 ετών, κατηγορούμενοι για προμήθεια, αποθήκευση, νόθευση και διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών, υγρής μεθαδόνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Οι τρεις συλληφθέντες στην οικία των αδελφών Σπίρτζη στα Μελίσσια, είχαν διαμορφώσει χώρο ως εργαστηρίου νόθευσης και επανατυποποίησης ηρωίνης. Στην κατοχή τους στις έρευνες που ακολούθησαν, κατασχέθηκαν, ηρωίνη συνολικού μικτού βάρους 613,6gr, υγρή μεθαδόνη 962gr, ακατέργαστη κάνναβη 3,3gr, πιστόλι με γεμιστήρα 5 φυσιγγίων, 24 φυσίγγια, χρηματικό ποσό €340, καθώς και σκόνη 270gr -άγνωστης χημικής σύστασης προς χρήση για νόθευση ηρωίνης, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές και τρία κινητά τηλέφωνα. Το εργαστήριο και ο εξοπλισμός που είχα εγκαταστήσει για τη νόθευση και επανατυποποίηση των ναρκωτικών ουσιών, επίσης κατασχέθηκε ως πειστήριο.

Οι τρεις συλληφθέντες (17/03) παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.