Μελίσσια: Επέδειξε σε έλεγχο πλαστή ταυτότητα της Δίωξης Ναρκωτικών Ρουμανίας- Κατείχε taser και πάσο της IPA

Ρουμάνος εντοπίσθηκε εν κινήσει να επιβαίνει σε ενοικιαζόμενο όχημα με σήμανση της IPA και σε έλεγχο υπέδειξε στο πλήρωμα της Α.Δ, πλαστή ταυτότητα της Ρουμάνικης Δίωξης Ναρκωτικών

Υποδυόταν το σύνδεσμο της Δίωξης Ναρκωτικών Ρουμανίας, ο 28χρονος Ρουμάνος ο οποίος εντοπίσθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/01), να επιβαίνει σε εκμισθωμένο μαύρο Range Rover επί της λεωφόρου Δημοκρατίας στα Μελίσσια, κατά τον έλεγχο της ομάδας ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής.

Το πλήρωμα της ΔΙΑΣ, κατά τον έλεγχο στο εσωτερικό του Range Rover κατέσχεσε όπλο taser, καθώς επίσης συσκευή ηχοφωτεινών σημάτων (αστυνομικός φάρος),  θήκη όπλου και σφαίρες. Ενώ όπως προκύπτει και από το ντοκουμέντο που παρουσιάζει το NantiaReport.gr, στο παρμπρίζ του μεγάλου κυβισμού τζιπ έφερε σε εμφανές σημείο, το θυρεό της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA).

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του 28χρονου Ρουμάνου, μετά την προσαγωγή του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, διακριβώθηκε η πλαστότητα του ταυτότητας της Δίωξης Ναρκωτικών Ρουμανίας που επέδειξε Κατά τον έλεγχο, συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του. Όπως προέκυψε, είναι παντρεμένος με 50χρονη Ελληνίδα, ενώ το τζιπ στο οποίο επέβαινε από την εταιρεία ενοικιάσεως οχημάτων προέκυψε ότι είχε εκμισθωθεί έναντι του ποσού των €3.000.

Για την υπόθεση ενημερώθηκαν οι Ρουμανικές Αρχές μέσω της Interpol ώστε να εξακριβωθεί αν εκκρεμεί ποινική υπόθεση στα στοιχεία του, ενώ ερευνάται τυχόν εμπλοκή του σε αδικήματα του κοινού ποινικού στο εξωτερικό και στη Χώρα μας.