Μέγαρα: Αναζητήσεις για το όχημα διαφυγής του δράστη- Πυροβόλησε τον κουνιάδο και τη σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους

Νεκρός ο 48άχρονος άνδρας και σοβαρά  τραυματίας η 43άχρονη σύζυγός του, είναι ο απολογισμός οικογενειακού επεισοδίου που εξελίχθηκε σε ένοπλο αιματηρό, στα Μεγαρα.

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας (31/10-21.00) ενώ αναζητήσεις είναι σε εξέλιξη για το θαλασσί όχημα διαφυγής, σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, του δράστη, ο οποίος εργάζεται στις Διοικητικές Υπηρεσίες Σωφρονιστικού Καταστήματος. Συμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης του Nantiareport.gr ο άνδρας ο οποίος αναζητείται, είναι ο πρώην σύζυγος της αδερφής του 48άχρονου θυματος.

Ειχε προηγηθεί έντονο επεισόδιο στο σπίτι στο οποίο διέμενε ο κουνιάδος του 50άχρονου με την οικογένειά του, στην οδό Μελέτη Λουκά, στα Μεγαρα. Αφορμή για την αντιπαράθεση που προκάλεσε το αιματηρό επεισόδιο, καθως φέρεται ο δράστης να θεωρούσε το ζευγάρι υπεύθυνο για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την αδελφή του 48άχρονου με την οποία είναι παντρεμένοι κι έχουν αποκτήσει ένα παιδί .

Οι γείτονες άκουσαν πυροβολισμούς και ενημέρωσαν την Αστυνομία, καθώς στο σπίτι της οικογένειας ήταν και τα ανήλικα παιδιά τους.

Το ζευγάρι με βαρύτατα τραυματα σε ευαίσθητα σημεία του κορμού, από τα πυρά του όπλου του δράστη, διακομίστηκε στο “Θριάσιο”, με τον 48άχρονο  άνδρα να καταλήγει,  ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 43άχρονη σύζυγός του .

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια.