Μέγαρα: Παραδόθηκε ο δράστης του ένοπλου επεισοδίου σε βάρος του τέως κουνιάδου και της συζύγου του

Παραδόθηκε ο 50άχρονος τον οποιο αναζητούσαν οι Αρχές, για το ένοπλο επεισόδιο με το θανάσιμο τραυματισμό σε βάρος του κουνιάδου του και το βαρύτατο τραυματισμό της συζύγου του, στο σπίτι τους στα Μέγαρα.

Στην Υποδιεύθυνη Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, παραδόθηκε συνοδεία του δικηγόρου του, πριν από λίγο (31/10-23.15) ο Διοικητικός Υπάλληλος Σωφρονιστικού Καταστήματος, τον οποίο αναζητούσαν πληρώματα της ΕΛΑΣ ως δράστη της δολοφονίας του 48άχρονου γιατρού τεως κουνιάδου του και το βαρύτατο τραυματισμό της  43άχρονης σύζυγός του μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Μελέτη Λουκά και Μυκηνών , στα Μέγαρα.

Ο δράστης, αργά το απόγευμα της Πέμπτης (31/10) είχε πάει στο σπίτι της οικογένειας του τέως κουνίαδου του, να συζητήσουν για οικογενειακά θέματα, καθώς ήταν παντρεμένος με την αδελφή του 48άχρονου και είχαν αποκτήσει ένα παιδί. Ωστόσο η σχέση του ζευγαριού είχε οδηγηθεί σε αδιέξοδο, και σε αυτό απέδιδε ευθύνες στον τέως κουνιάδο του και  η σύζυγό του. Χωρίς να υπάρχει μαρτυρία για τα ακριβή γεγονότα στο σπίτι της οικονένειας από τα Μέγαρα, καθώς τα παιδιά τους  έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του αιματηρού επεισοδίου σε βάρος των γονιών τους, λόγωα ανηλικότητας και της ψυχολογικής φόρτισης που έχουν υποστεί, δεν είναι σε θέση να περιγράψουν τις συνθήκες και τα γεγονότα με αρκίβεια.

Οι γείτωνες άκουσαν τη φασαρία και ειδοποίησαν την Αστυνομια ενώ λίγο αργότερα ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. Μεχρι το πληρωμα του περιπολικού να φράσει στο σπίτι της οδού Μελέτη Λουκά, ο δράστης με το όχημά του είχε διαφύγει.

Βαρύτατα τραυματισμένο το ζευγάρι σε ευαίσθητα σημεία, από τα πυρά του όπλου του δράστη, διακομίστηκε στο «Θριάσιο» όπου ο 48άχρονος άνδρας κατέληξε, ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η 43άχρονη σύζυγός του .

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλειας Μεγάρων.