Μεγάλος Περίπατος: Φύτεψαν σπόρους κάνναβης στις ζαρντινιέρες και ο Δήμος Αθηναίων .. πότιζε τα δενδρίλια χασίς (ΦΩΤΟ)

Φύτεψαν κάνναβη και πότισε τα δενδρύλλια χασίς , ο .. Δήμος Αθηναίων

Αυτοπροσδιορίζονται ως “ανοιχτή κοινότητα αριβιστών” και υπογράφουν ως «Κόμβος Ακτιβιστών για μια Φιλελεύθερη Κοινωνία».  Με ανακοίνωσή τους σε διαδικτυακούς ιστότοπους ενημέρωσαν για την.. παρέμβασή τους, στις ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου στην Πανεπιστημίου, στο κέντρο της Αθήνας.

«.. μια ομάδα ακτιβιστών θέλοντας να υπερασπιστεί την ιδέα ενός μεγάλου περιπάτου που θα επεκταθεί σε όλο το ιστορικό κέντρο, τοποθέτησε σπόρους κάνναβης στις ζαρντινιέρες καθ’όλο το μήκος της Πανεπιστημίου ώστε να συμβάλει στον άμεσο καλλωπισμό τους (..) υπερασπιστήκαμε την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου και το δικαίωμα στην ελεύθερη καλλιέργεια της κάνναβης (..) »

Ενώ δεν παρέλειψαν να απευθυνθούν και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων καθώς όπως εξηγούν «..θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους της υπηρεσίας πρασίνου καθώς και στον Αντιδήμαρχο Ευγένιο Κολλάτο, όπου αγκάλιασαν την πρωτοβουλία μας και κάθε βράδυ πότιζαν τις καναβουριές..», αναφέρουν μεταξύ άλλων στο κείμενο .