“Με sms κι ευχαριστώ εμπαίζετε το Αστυνομικό προσωπικό”

Η υποσχέσεις της Κυβέρνησης προς το ένστολο προσωπικό που παραμένουν ανεκπλήρωτες προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης

Σημειώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης, «Δυο χρόνια η Αστυνομία χρησιμοποιήθηκε παντού και για τα πάντα.

Δύο χρόνια τώρα βάλαμε πλάτη για να κρατηθούν όρθια τα σύνορα της χώρας , για να επικρατήσει ομαλότητα στα κέντρα φιλοξενίας, για να μπει φρένο στην διασπορά του COVID-19, για να περιοριστούν οι πυρκαγιές και να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Οι Έλληνες Αστυνομικοί ήταν και παραμένουν στην πρώτη γραμμή σε όλα τα εθνικά και κοινωνικοπολιτικά ζητήματα της χώρας

Και όλα αυτά μέσα σε τριτοκοσμικές εργασιακές συνθήκες σε όλες τις υποστελεχωμένες μάχιμες υπηρεσίες, με ελλιπέστατο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, με το πέπλο της αναξιοκρατίας να επικρατεί σε όλες τις βαθμίδες του Σώματος, με απλήρωτες νυχτερινές ώρες εργασίας .

Μέχρι σήμερα η Κυβέρνηση παρά τις πολλές προεκλογικές και μετεκλογικές δεσμεύσεις της δεν προχώρησε στην παραμικρή ανταμοιβή του αστυνομικού προσωπικού

Ένα ευχαριστώ από τον πρωθυπουργό που συνοδευόταν με ένα πελώριο “ΘΑ αναλαβω την επιβράβευση σας προσωπικά” (ακόμα περιμένουμε ….)
και ένα sms από τον πρώην Υπουργό. Εμπαιγμός σε όλο του το μεγαλείο.

Μας θεωρούν δεδομένους ;
Εργαζόμενους δεύτερης και τρίτης κατηγορίας ;
Σάκο του μποξ ;

Όπως και να ‘χει, οφείλουμε να διεκδικήσουμε όλα όσα μας αξίζουν. Και μας αξίζουν πολλά» καταλήγει.