«Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα»

Κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου ανύπαρκτοι σε υπόσταση χρήστεςστα κοινωνικάδίκτυαπροχώρησανσε προσβλητικά και χαιρέκακα σχόλια, ένα εκ’ των οποίων έλαβε την απάντησή του

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς νοσηλεύεται για δεύτερο 24ωρο μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, και την τοποθέτηση δύο στεντ.

Ένας “ανυπαρκτος” χρήστης με λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, σχολίασε ως.  «ευχάριστο νέο» το γεγονός ότι ο Νικος Χαρδαλιάς υπέστη ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο.

Η 20χρονη κόρη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννα Χαρδαλιά, φοιτήτρια της Νομικής, απάντησε στον άγνωστο που σχολίασε για τον πατέρα της, ενώ κλείνει το σχόλιό της, υπογράφοντας ως «η κόρη εκείνου που σας έκανε χαρούμενο σήμερα».

Παραθέτει ως απάντηση η Ιωάννα Χαρδαλιά, «Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα».