Με Ποινικό Μητρώο ο Ρομά που απειλούσε ότι «θα σκοτώσω όλους τους Αστυνομικούς εγώ θα σας τινάξω τα μυαλά στον αέρα»

Ο Ρομά αναζητείται από την ΕΛΑΣ στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ τα στοιχεία του έχουν ταυτοποιηθεί από το λογαριασμό που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με ποινικό παρελθόν για ληστείες, κλοπές και οπλοκατοχή, και αναστολή με περιοριστικούς όρους από το 2020, ο Ρομά Ντ.Λ. προχώρησε (σε ανάρτηση σε λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (14/11-18.30) το επίμαχο βιντεοληπτικό υλικό, διάρκειας 40δευτερολεπτων.

«Σκοτώσανε άλλο ένα 17χρονο παιδάκι, όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα. Όταν όμως οι γύφτοι, γίνει πόλεμος που εύχομαι να γίνει πόλεμος, θα είμαστε οι πρώτοι, οι εχθροί της Ελλάδας. Εγώ συγκεκριμένα, θα σκοτώσω όλους τους Αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό με τόση κακία μέσα σας, εγώ θα σας τινάξω τα μυαλά στον αέρα. Γ@@@@@@@ ο κράτος ο Ελληνικός, γ@@@@@@@ η Ελληνική. Γ@@@@@@@@ όλοι. Π@@@@@@@.. Δολοφόνοι..» δηλώνει ο Ρομα με αφορμή την καταδίωξη που προκάλεσε ο 17χρονος Χρήστος Μιχαλόπουλος ο οποίος κατέληξε νεκρός από εκπυρσοκρότηση όπλου αστυνομικού, και κυκλοφορεί ελεύθερος.