Με απόφαση του Νομικού Συμβουλίου, τέθηκε σε μόνιμη διαθεσημότητα ο ΠΠΥ Λυκούργος Πολίτης

Με απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ο ΠΠΥ Λυκούργος Πολίτης, ο οποίος είχε τραυματισθεί σε τροχαίο κατά τη μετάβασή του στην υπηρεσία του, μετά από διεκτικήσεις δύο και πλέον ετών, τέθηκε σε μόνιμη διαθεσημότητα.

wpid-1546087_896236880415936_2369003152313742359_n.jpg

Ο Λυκούργος Πολίτης, υπηρετούσε ως πενταετής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν τραυματίσθηκε σε τροχαίο (08/10 2013). Εχει κριθέι από το ΚΕΠΑ, με ποσοστό αναπηρίας 90% ωστόσο τον κάλεσαν μετά τη λήξη της αναρρωτικής του άδειας (24/09 2015) να επιστρέψει στα καθηκοντα του.. ως οδηγός Πυροσβέστης- Διασώστης.

Με τίτλο “Δικαίωση για τον ΠΠΥ Μυτιλήνης Πολίτη Λυκούργο, μετά από σκληρό αγώνα 2χρόνων” στο ιστολόγιο firemastersface.blogspot.gr, αναφέρεται σε απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, σύμφωνα με την οποία, τον έθεσε σε μόνιμη διαθεσημότητα.

Ολόκληρο το κείμενο όπως δημοσιεύεται στο firemastersface.blogspot.gr

ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ 9-12-15 ΤΟΝ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗ ΛΥΚΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3938/11 ΑΡΘΡΟ 18 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 15 ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΗΤΑ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΕΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ

ΟΦΕΙΛΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΚΑΠΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡΙΟ ΤΟΣΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ,ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΠΕΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΤΡΟ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΚΑΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΣΒΟΥ ΚΥΡΙΟ ΠΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΧΙΩΤΕΛΗ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ ΚΩΝ/ΝΟ,ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΤΙΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟ,ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΡΙΧΑΚΗ,ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ,SITE KAI TIΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΤΙ “”ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ””ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ.

_____

*firemastersface.blogspot.gr

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport