Με αφορμή τον εμβολιασμό των Αστυνομικών- “Ήρθες από την Ροδόπη στην Χίο για να μας λύσεις τα προβλήματα”;

Τοποθετήθηκε ως πρόεδρος Ένωσης της Β.Ελλαδος μεταξύ άλλων για την απουσία εμβολιασμων όσων υπηρετούν στην πρώτη ζώνη εισόδου μεταναστευτικών ροών, δέχθηκε ωστόσο σφοδρή κριτική από τοβ πρόεδρο της  Ένωσης της Ν.Δωδεκανήσου.

image

Όπως αναφέρει η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης , Σταυρούλα Τζαρτάνα, σε συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για το μη εμβολιασμων όσων υπηρετούν στην πρώτη ζώνη εισόδου μεταναστευτικών ροών. Όπως αναφέρει η Αστυνομικός δέχθηκε σφοδρή κριτική από πρόεδρο της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας  Δωδεκανήσου,  ο οποιος υποστήριξε οτι δε θα πρέπει να ακολουθείτε ο τακτικός εμβολιασμός των Αστυνομικών, “καθότι μπορεί να αποβεί επικίνδυνος”.
“Το ζήσαμε κι αυτό. …! ! !  Εγώ να κάνω τοποθέτηση στο Γενικο Συμβουλιο της Ομοσπονδιας μας, για την κρισιμότητα και τις επικίνδυνες διαστάσεις που παίρνει η συγκεκριμένη διαχείριση του μεταναστευτικού -προσφυγικού ζητήματος σε βάρος των αστυνομικών, την  επισφάλεια στην εργασία μας στα Hot spots , την παραβίαση του  Π.Δ.45/2008 , έλλειψη υλικοτεχνικου εξοπλισμού, απουσία εμβολιασμων σύμφωνα με την σχετική οδηγία του  ΚΕΕΛΠΝΟ….(κάτι που και τα τοπικά Πρωτοβάθμια καταγγέλλουν και παλεύουν για την επίλυση του θέματος ) και να δέχομαι επίθεση και παρατήρηση  από τον Πρόεδρο  της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας  Δωδεκανήσου,  ο οποίος υπερασπιζοταν με σθένος ότι οι γιατροί συστήνουν τον μη εμβολιασμό μας καθότι μπορεί να αποβεί επικίνδυνος και τελειώνοντας να μου λέει “Ήρθες από την Ροδόπη στην Χίο για να μας  λύσεις τα προβλήματα? ???”  
Για να μην πω  κάτι άλλο. ….θα πω ότι είναι το λιγότερο ΛΥΠΗΡΟ ” …….
Σε υπεράσπιση της εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων από την επικράτεια.

“Το πρόβλημα το ζούμε εμείς που έχουμε κέντρα στις περιοχές μας για τους υπόλοιπους πέρα βρέχει”, ανέφερε Αστυνομικός από τη Μυτιλήνη

“Εμείς πάντως καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά για τους μη εμβολιασμούς των μελών μας τόσο στην ειδομένη όσο και στα 11 hotspot της πόλης μας.Όποιος έχει αντίθετη γνώμη ας διαβάσει την έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ προς τα σώματα ασφαλείας που απασχολούν προσωπικό σε τέτοιες περιοχές. Και κάτι τελευταίο.Αν δεν φορέσεις στολή να κάνεις κάθε μέρα 8-10 ώρες σε αυτές τις περιοχές και μετά να γυρίσεις στα παιδιά σου και την οικογένεια σου δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς.Χορτάσαμε από μικροσυνδικαλιστικές σκοπιμότητες και από υπερασπιστές.Έργα και ουσία θέλουν οι συνάδελφοι στο πεζοδρόμιο” σχολίασε ο θοδωρος Τσαϊρίδης από τη Θεσσαλονίκη και πρόσθεσε “Απλή λογική είναι.Ο συνδικαλισμός για κάποιους δυστυχώς είναι μία 5λεπτη επίσκεψη ένα χτύπημα στην πλάτη μία φωτογραφία για να πούμε ότι κάτι κάναμε και από ουσία μηδέν.Ακόμα αναμένουμε την επιτροπή μεταναστευτικού”…..

Ο Πασχάλης Ευθυμιάδης από τη Θεσσαλονίκη σχολίασε από το πρόσφατο παρελθόν, “Με θυμισες ότι έγινε πρόταση διεκδίκησης εφάπαξ επιδόματος για τους συναδέλφους που ασχολούνται νύχτα μέρα με το προσφυγικό και η ΠΟΑΣΥ,μαζί με συναδέλφους που υπηρετούν στα σύνορα αδιαφορησαν επιδεικτικά, αλλά όταν διάβασαν το επίδομα ασύλου ήθελα να ήξερα …δεν αισθάνονται ντροπή”; ςνω νωρίτερα με καυστικό σχόλιο είχε σημειώσει “Στα ζωϊκό βασίλειο υπενθυμίζω υπάρχει κ ο λαγός…αν θίγεις τον βασιλιά”